Unibet livestreamar matchen.

Söndagens lunchmatch i den spanska La Liga hämtas från Estadi de Son Moix där Mallorca tar emot Villarreal. Vanligtvis är Mallorca extremt hemmastarka där. Denna säsong har det blivit tre vinster, två kryss och två förluster hemma, vilket ändå får ses som ett okej resultat för nykomlingar. Gästerna Villarreal, som parkerar på den övre halvan av tabellen, har fått lite grus i maskineriet på sistone. Denna match förväntas bli tuff, där Villarreal är en pytteliten favorit till seger. Själv tvivlar jag starkt på att vi ska få se båda lagen näta.

I och med att Mallorca har förlorat alla sina fem bortamatcher denna säsong så har de endast tagit poäng på hemmaplan. Där får Mallorca aldrig underskattas. De har bland annat klarat av att spela mållöst mot Athletic Bilbao, vunnit 2 - 0 mot Espanyol och 1 - 0 mot självaste Real Madrid. Mallorca är svårt att göra mål på och det bästa exemplet kunde vi se när Real Madrid var på besök. Det vart ju aldrig riktigt farligt i denna match och det var snarare att matchen skulle sluta 2 - 0 än 1 - 1. Så grymma är Mallorca på hemmaplan.

Formen hos Mallorca är dock sådär, vilket leder mig till att jag är osäker på om de kommer att lyckas skapa något offensivt. I den senaste förlusten, borta mot Valladolid, skapade Mallorca knappt några lägen. Det blev endast ett skott på mål då. Gästerna Villarreal kan stänga igen bakåt och har gjort så nyligen mot Espanyol och Athletic Bilbao. I den senaste matchen mot Athletic Bilbao så bröts även Villarreals fantastiska svit på elva raka matcher, där samtliga innehöll minst ett Villarreal mål.

I matchen dessförinnan gick det också lite trögt för Villarreal, som fick se sig besegrade mot Eibar borta med 1 - 2. Denna match blir också svår, för båda lagen, eftersom både Mallorca och Villarreal har stabila backlinjer som kan stänga igen matcherna. För mig är detta en helt öppen historia, där det dock inte ska erbjudas över dubbla pengar på att något av lagen ska misslyckas med att göra mål i matchen. Det finner jag ett värde i och lägger ett spel på att båda lag inte gör mål i matchen till 2.06 i odds.

Själva oddset finnes hos Unibet , 888sport & LeoVegas .

---
Preliminär startelva Mallorca:
Fabri, Lumor, Raillo, Martin Valjent, Joan Sastre, Aleix Febas, Lago Junior, Pedraza, Takefusa Kubo, Dani Rodriguez & Ante Budimir.

Preliminär startelva Villarreal:
Sergio Asenjo, Ruben Pena, Raul Albiol, Pau Torres, Xavier Quintilla, Vicente Iborra, Gerard Moreno, Andre Zambo Anguissa, Santi Cazorla, Moi Gomez & Karl Toko Ekambi.
---

This is the stats tab
This is the post tip