Tror Malmö FF kör över AFC rätt lätt. Asian -1,5 spelas, vilket innebär att tvåmålsseger eller mer krävs för vinst på spelet.
Spelas till 1.86 hos 10bet .

Efter en resultatmässigt tung start med två poängtapp första matcherna har MFF varvat igång. 6-2-0 senaste åtta matcherna och en målskillnad på 15-4. Poängtappen på senare tid har kommit i bortamatcher mot tufft motstånd (IFK-lagen). Att vinna hemma och kryssa borta är en bra formel för att ta SM-guld och känslan är att skåningarna kopplat greppet om det. Saknar här Rosenberg på grund av avstängning. Han är såklart viktig för Malmö, men nog ska de greja en sån här match även utan honom. Förresten nästan misstänkt läglig avstängning för Rosenberg med tanke på att det här är en väldigt tacksam uppgift och Sundsvall väntar redan på tisdag. Borde kunna rotera in spelare som Gall, Rakip och Molins här - perfekt läge att få igång dem. Rasmus Bengtsson, Lasse Nielsen och Fouad Bachirou missar också matchen pga skada. Truppen är dock bred nog för att hantera detta.

AFC går desto tyngre. Slog Blåvitt i premiären, men har därefter 0-3-6. Nyckelspelaren Nalic (lån från just MFF) har dragits med skador - han har saknats enormt och är ett frågetecken här. Även Avdic har saknats och senast fick även Michel utgå pga skadekänning. Frågetecken på samtliga här. Hade varit tre tunga avbräck i en redan tunn trupp:
Med Michel: På fyra matcher i Allsvenskan så här långt har det blivit fem poäng och en målskillnad på 4–3.
Utan honom: En poäng med en målskillnad på 6–13.
EDIT: Bara Avdic som INTE är med i truppen, men frågan är om de andra verkligen kommer till spel/är hundra. Har sett AFC chansa och tvingas till tidiga byten tidigare.

Kan dock tänka mig att AFC knappast vill chansa med någon just här - kommande torsdag ska de nämligen spela cupfinal mot BK Häcken. Måste ju betecknas som lite av årets match för deras del. Så även om MFF har match redan på tisdag tror jag AFC påverkas mer av sitt kommande schema då vi snackar serielunk vs årets match.

Skiljer minst en klass mellan lagen. MFF har hemmaplansfördel och är i bra slag. Bör ha toppchans att vinna även utan Rosenberg. Brukar ofta ösa på hemma, är inte laget som nöjer sig med 1-0 precis. Vinner igen på hemmagräset.

3-0?

This is the stats tab
This is the post tip