Malmö FFs hemmapremiär blir mot Elfsborg på måndagen.
Mitt speltips: Asian -1 på hemmalaget Malmö. Spelet innebär pengarna tillbaka på uddamålsseger för Malmö FF. Fullvinst vid seger med två eller fler mål. Förlust om Elfsborg tar poäng.

Malmö har slagit ut AIK och Djurgården i Svenska Cupen utan att imponera prestationsmässigt. Följde upp det med 1-0-vinna i Kalmar i premiären. Knappast klang och jubel-spel där heller, men en rättvis seger där de skapade flertalet bra målchanser. Trots ett par skador är truppen så bred och fylld av matchvinnare att det alltid är någon som är avgörande.

Med cupfinal inbokad och seger i premiären har Milojevic fått resultatstarten han ville ha. Nu ska Malmö bara upp lite i prestation också. Varför inte börja med det i en hemmapremiär inför välfyllda läktare?

Elfsborg fick en tuff start på säsongen med 0-2-förlust mot Mjällby. Jag var inför säsongen inne på att de skulle få en lite tuffare säsong än de senaste åren. Inget jag sett hittills har fått mig att vilja omvärdera det. Har gjort det bra, men med publik tillbaka från start tror jag Malmö + Stockholmslagen är ett snäpp bättre än boråsarna. Elfsborg är som bekant ett konstgräslag som brukar ha det lite tuffare på gräs.

Jag är inne på att Malmö bara är för bra här och helt enkelt vinner. Skulle det bli uddamålsvinst är det push och pengarna åter, vilket känns som en bra livrem. Brukar vara otroligt pålitliga på hemmaplan och med en veckas förberedelse räknar jag med att säongens hittills bästa prestation kan komma och det bör räcka långt.

Speltips: Asian -1 på hemmalaget.

This is the stats tab
This is the post tip