MFF ska dunka in matchbollen i Svenska CUpens gruppspel. Tar emot AFC Eskilstuna.
Mitt speltips: Asian handicap -2, finns hos Betsafe och Nordicbet . Spelet innebär pengarna tillbaka om det landar på tvåmålsseger för MFF. Full vinst vid tremålsseger. Den djärve kan spela -2,5 till ännu högre odds.

Tycker det ska vara klasskillnad här. Att MFF fick slita lite i en oglamourös bortamatch ett par dagar efter Wolfsburg hemma i EL var inte oväntat. Svårt att ladda om såklart. Låg under i halvtid, men lyckades ändå vända och vinna och leder nu gruppen. AFC kryssade mot Karlskrona i första matchen men körde över Syrianska senast. Tabelläget:

1 Malmö FF 2 2 0 0 10-1 6
2 AFC Eskilstun 2 1 1 0 7-2 4
3 Karlskrona 2 0 1 1 2-3 1
4 Syrianska FC 2 0 0 2 1-14 0

AFC har haft en del spelaromsättning. Har kvar spelare som Nnamani och Loeper. Fått in ett par okej superettanspelare och ett par riktiga wildcards, som exempelvis schweizaren Karim Rossi (sju olika klubbar sedan 2014). Tror inte de har med topplatserna i Superettan att göra.

Malmö har nu fått en vecka att förbereda sig för den här matchen. Europa League-äventyret är över och det är dags att börja leverera på hemmaplan. Roterade en del mot Karlskrona, här väntar jag mig en starkare, mer ordinarie, startelva. Ska då vara klasskillnad mellan lagen och jag har svårt att se hur det inte ska bli minst två-tre bollars marginal.

3,4-0?

This is the stats tab
This is the post tip