Malmö FF tar emot AIK på söndagen.
Mitt speltips: ÖVer 6,5 hörnor för hemmalaget Malmö. Expekt .

Rydströms Malmö har fått en flygande start på årets säsong. Enbart segrar och allt bättre spel. En på pappret tuff bortamatch mot Varberg med en roterad elva? 6-0-seger i en match som var över innan publiken ens bänkat sig. Bra skadeläge och konkurrens just nu, så även när spelare byts in är de hungriga och sugna på att leverera. Framför allt på ytterpositionerna där Taha Ali, Nanasi, Vecchia, Sejdiu och Rieks gör upp om två platser. Kommer här troligen få in Christiansen och Vecchia med fräscha ben.

Varbergsmatcen blev speciell, innan dess har Malmö haft:
Sex hörnor mot Hammarby
Åtta mot Norrköping.
Fem mot IFK Göteborg
Elva mot BP.
Tolv mot Kalmar FF.

En sak man kan räkna med vad gäller Rydströms gäng är att de i regel alltid spelar på samma sätt. Lär här vilja ta tag i matchen som vanligt och trycka på i kraft av hemmaplan.

Lågt stående AIK?

AIK har fått en usel start på säsongen även om prestationerna i senaste matcherna varit bättre. Hade mycket väl kunnat vinna mot både Sirius och Mjällby, men fick nöja sig med 2x 0-0. Sliter fortfarande med att hitta rätt system och de etablerade spelarna (Guidetti, Fischer) verkar inte ha fysiken för 90 minuter medan andra (Durmaz) inte passar in i spelet.

Jag tror Brännström kommer packa ihop det här runt eget straffområde. Släppa kanterna hyfsat fritt och lita på att mittbackarna hanterar Kiese-Thelin i inläggsspelet.

Tror Malmö rätt lätt kommer ha 55-60% bollinnehav och trycka ner AIK. Om vi bara undviker en matchbild där Malmö tar emn tidig ledning och börjar spela lite på den tycker jag de över 90 minuter ska ha bra chans att skaka fram tillräckligt många anfall för att det ska mynna ut i sju eller fler hörnor.

Speltips: Malmö att ha över 6,5 hörnor.
This is the stats tab
This is the post tip