Malmö FF har fått en drömlottning i den första kvalomgången till Europa League. Det ska bara slaktas här.

MFF-truppen

1. MELICHÁREK 2. LARSSON 4. SAFARI 5. RIEKS 6. LEWICKI 7. BACHIROU 8. TRAUSTASON 9. ROSENBERG 11. MOLINS 14. CHRISTIANSEN 17. BENGTSSON 18. GALL 19. RAKIP 20. INNOCENT 23. ANTONSSON 24. NIELSEN 27. DAHLIN 31. BRORSSON 32. BERGET 37. PRICA

– Vi måste visa ett bra spel från första minuten och inte tro att vi kan gå ut och ställa skorna och att allt kommer att lösa sig. Går vi ut och gör en riktigt bra prestation så kommer resultatet att komma. Vi måste vara noga med bollen, hålla i den och spela med ett högt tempo, säger Lewicki.

Stackars Ballymena har sagt i media att de inte räknar med avancemang här. För Malmö FF gäller det att ta vara på hemmaplansfördelen och avgöra det här dubbelmötet direkt. Ballymena är heller inte uppe i sin säsong och har inte matchtempot uppe. Om MFF skruvar på allt direkt och bara öser kommer det här att bli en kämpig afton för nordirländarna. Om MFF tar en klar seger här så kan man rotera i bortamötet som ligger nästa torsdag mellan matcherna mot Djurgården på söndag och Sirius nästa söndag. Det vore såklart optimalt för tysken Röslers planering. MFF är i bra form, vinner och vinner och har en hel och fräsch trupp att välja bland.

MFF har ett helt annat tempo, en helt annan kvalitet och hemmaplansfördel.

SPELTIPS
Jag spelar över 2,5 mål i matchen och båda lagen gör mål NEJ till 1.72 hos bet365 (3/5 units). Spel in om MFF vinner med minst tre mål utan att släppa in något bakåt således.

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip