Speltips: Malmö FF - Chelsea

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2019-02-14 21:00
Land: Sverige
Liga: Europa League
Odds: 1.87
Tips: 1 asian hcp +1,5
Malmö FF +1,5 spelas i torsdagens Europa League-möte med Chelsea.
1.87 hos Nordicbet, Betsafe och Betsson.

21:00 smäller det alltså. Räknar med att det kommer vara kallt, blåsigt, smådåligt underlag och allmänt svårspelat. Inget Chelsea är direkt ovana med kanske, men knappast faktorer som talar för det spelmässigt bättre laget. Även om det bara är februari är det tidig årets match-vibb på den här fajten för Malmö. Ända sedan lottningen i december är det den här uppgiften MFF gått och väntat på och förberett sig inför. Kommer sälja sig oerhört dyrt, med målet att det här mötet ska leva någorlunda inför returen.

I Europaspelet har Malmö under EL och även historiskt sett i CL gjort bra resultat på hemmaplan. Brukar få till en bra stämning där publiken verkligen hjälper spelarna att överträffa sig själva.

Chelsea går rätt tungt. Åkte på en rejäl stjärnsmäll mot Man City i söndags, då största förlusten på 28 år inkasserades. 6-0 i röven är ingen kul uppladdning. I bortamatchen innan dess blev det 4-0 mot Bournemouth. Kritiken mot Sarri har varit hård och det känns som att ett mindre bra resultat i det här dubbelmötet kan bli spiken i Sarri-kistan. Har under EL-gruppspelet roterat en del. Bänkspelare som Christensen, Zappacosta, Emerson, Loftus-Cheek och Giroud har fått en hel del speltid. I skrivande stund oklart hur det blir här, men hade knappast varit förvånande om det blir rotation på ett par platser även här. Inga dåliga spelare som kommer in såklart, men ändå. Har Man United i FA-cupen på måndag, vilket säkert stjäl fokus.
Loftus-Cheek och Alonso är bekräftat out.

Tänkbart lag:
Caballero; Zappacosta, Cahill, Christensen, Emerson, Kovacic, Kante, Barkley, Hudson-Odoi, Willian, Giroud

Ska såklart skilja en hel del mellan lagen. Men Chelsea räknar nog med att kunna dunka in matchbollen på Stamford Bridge och är kanske rätt okej med en low-scoring match där de går in i returen med uddamålsledning eller kanske t o m kryss. Svårt att se Chelsea fortsätta blåsa på för ytterligare mål om de tar ledningen. MFF är nog rätt okej med en uddamålsförlust också, då finns åtminstone en på pappret-chans i returen. Tror att Malmö kommer gå in i matchen med ambitionen att göra det tajt och jobbigt för Chelsea, fembackslinje snarare än trebackslinje.

Tänkbar MFF-elva (förutsatt att Lewicki blivit hel till den här matchen):

Dahlin,
Vindheim, Bengtsson, Nielsen, Safari, Rieks
Bachirou, Lewicki, Christiansen
Rosenberg, Antonsson

Känns ändå som att skåningarna kan såra Chelsea via Antonssons speed eller Rosenbergs smartness. Kan mycket väl hitta ett mål via en omställning eller så. Ser framför mig en matchbild som passar skåningarna rätt bra i en match som kommer olägligt för ett sargat Chelsa.

0-0, 0-1, 1-1 eller 1-2 känns som troliga resultat i min bok.
  Malmö FF - Chelsea
Spela på Speltips Malmö FF - Chelsea
Polsater - 11 Februari 2019 - 15:04
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  Djurgården - AFC Eskilstuna
Fotboll - Allsvenskan - BLGM
2.60 / 3.3
19:00  Elfsborg - Östersund
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp +0,5
1.89
19:00  Helsingborg - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp 0
1.80
21:00  Wolverhampton – Man Utd
Fotboll - Premier League - BLGM
1.90
  Rekatochklart Poolspel Insats
19:00  Topptipset mån 19/8 144 kr

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming