Speltips: Malmö FF - Degerfors

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2019-02-17 15:00
Land: Sverige
Liga: Svenska Cupen
Odds: 1.86
Tips: Under 3,5 mål
Tar under 3,5 mål när Malmö FF tar emot mot Degerfors i Svenska Cupen.
1.86 hos Nordicbet, Betsson eller Betsafe.

Matchen spelas i Lund och när domaren blåser igång kommer det vara ungefär 64 timmar sedan MFF gick av planen efter urladdningen mot Chelsea. Har som bekant returen mot Chelsea redan nu på torsdag. De här faktorerna gör att MFF säkerligen kommer rotera i sin startelva. Ser vi till vilka som satt på kvisten senast hittar vi bland annat:
Eric Larsson, Gail, Carlos Strandberg, Lewicki och Binaku.

Molins och Brorsson var out pga skador mot Chelsea, svårt att se någon vara redo här redan. Har även mycket svårt att se äldre herrar som Rosenberg, Safari och Rasmus Bengtsson spela i den här relativt kalla cupmatchen.

Något sånt här?

Melicharek,
Larsson, Nielsen, Ahmedhodzic, Binaku
Gall, Lewicki, Bachirou, Traustason
Nalic
Carlos Strandberg

Ska sägas att jag utgår från att det blir rotation här, det är inget som Rösler, i skrivande stund, bekräftat. Men allt annat vore märkligt.

Degerfors är ett stabilt Superettan-lag. Slutade sjua i fjol och känslan är att det kan bli något liknande den här säsongen. Inget superintressant på transferfronten: Tappat De Bruin, Jonas Olsson, Erik Lindell och förra sommaren gick Abraham till Blåvitt.
Astvald från Brage, Rasmus Alm från BP och nytt lån av gnagets Christos Gravius (spelade i Degerfors även 2018) på pluskontot.

Även om Björndahl (14 baljor i Superettan förra säsongen) levererade en del mål förra säongen tycker jag känslan är att Degerfors saknar lite spets framåt. Abraham låg bakom mycket första halvan av förra säsongen. MFF är ett par-tre klasser bättre än Superettanlagen, även om det blir rotation. Så jag tror Degerfors får svårt att skapa chanser och näta här. Skåningarna har också fokuserat på att ligga långt framme formmässigt, just med tanke på Chelsea-matchen. Så de bör ligga lite längre fram än Degen här.

Samtidigt har jag lite svårt att se MFF köra över motståndet totalt här. Lär som sagt bli lite rotation. Även om kapciteten hos Strandberg/Gall m.fl. är hög är det inte det bästa MFF kan skaka fram för dagen. Lär också vara lite ovant och icke-samspelt.

MFF gjorde 2-0 på Lund i den uppskjutna kvalmatchen till det här gruppspelet i november. Var rätt krampaktigt och reservbetonat då. Ser framför mig en liknande matchbild här. 2/3-0?

  Malmö FF - Degerfors
Spela på Speltips Malmö FF - Degerfors
Polsater - 17 Februari 2019 - 08:28
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Tyskland U21 - Rumänien U21
Fotboll - U21-EM - Tyskland asian -1
1.90
21:00  Norge - England
Fotboll - Dam-VM - Under 2,5 mål
1.80
21:00  Spanien U21 - Frankrike U21
Fotboll - U21-EM - Spa mål i 1:a halvlek
1.98
21:00  Venezuela - Argentina
Fotboll - Copa America - BLGM Nej
1.75
  Rekatochklart Poolspel Insats
18:00  Topptipset tor 27/6 144 kr

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming