MFF tar emot Dynamo Kiev i torsdagens Europa League.
Mitt speltips: Dynamo Kiev vinner, med insatsen tillbaka med kryss.
1.83 hos LeoVegas , Unibet eller 888sport .

Tycker det känns som högt odds på ukrainarna här. De ligger tvåa i sin inhemska liga, som spelas för fullt nu. Har med andra ord en viss fördel gentemot Malmö FF att de har matchtempot uppe. MFF har som bekant inte spelat i ligan på en månad och senaste ordentliga tävlingsmatchen var tre veckor sedan.

Ukrainarna var klart bättre än Malmö FF när lagen möttes för ett par månader sedan. Hade mest boll, skapade flest målchanser och förde verkligen spelet.

Viktiga poäng på spel i den här jämna gruppen. Förloraren här lär inte ha någon slutspelschans.

1 FC Köpenhamn 4 1 3 0 4-3 6
2 Dyn Kiev 4 1 3 0 3-2 6
3 Malmö FF 4 1 2 1 3-3 5
4 FC Lugano 4 0 2 2 1-3 2

MFF saknar alltjämt Christiansen, vilket är ett ruggigt avbräck. I mitt tycker är han deras bäste spelare. Verkar som att även Lewicki missar matchen pga skada, vilket också hade varit ett hårt slag då han är en viktig central pjäs i laget.

Det här är Rosenbergs sista hemmamatch. Malmö har alltid ett fantastiskt stöd på hemmaplan i Europaspelet. Men jag tror inte det räcker för att vinna den här gången. Kiev är ett starkt lag som är väldigt svårslaget. Tycker de visade att de är någon klass bättre än Malmö när lagen möttes tidigare. Med lite bättre matchtempo i kroppen mot ett Christiansen-löst MFF tror jag inte de förlorar.

Pengarna tillbaka på kryss känns som en bra livrem som ska räcka långt.

Speltips: Kiev med asian handicap 0 - odds 1.83 hos LeoVegas , Unibet eller 888sport .

This is the stats tab
This is the post tip