MFF -1,5 mot Elfsborg spelas.
Tvåmålsseger eller mer krävs för vinst på spelet.

Malmö är igång nu. Efter poängtapp i de två första matcherna (där straffmissar fällde skåningarna) har laget nu 4-0-1 senaste fem matcherna. Även om Rosenberg är otroligt viktig fortfarande så är bredden ändå stor. Viktigt i ett skede där tre matcher på sju-åtta dagar väntar. Bachirou lär missa pga skada, men finns alternativ som borde kunna lösa det.

Väntas bli följande elva:
Dahlin,
Lewicki, Bengtsson, Safari
Larsson, Rakip, Christiansen, Traustasson, Rieks
Rosenberg, Antonsson

Spelet ser kanske inte helt klockrent ut alla gånger, känslan är att det finns en växel till att hämta. Har exempelvis missat tre straffar i år. Av lagets fyra segrar har två varit med uddamålet och två med två eller fler mål. Bägge uddamålssegrarna borde nog varit målmässigt klarare:
Bommade straff senast mot Falkenberg och ett par riktigt fina kontringslägen mot Sirius. Hemma öser laget på och på bänken kommer det finnas fina offensiva alternativ som kommer hota offensivt även om laget "bara" leder med uddamålet.

Elfsborg har gått bra hitttills. Tagit tolv poäng och bara IFK Göteborg har gjort fler mål än boråsarna. Backat laget framgångsrikt flera gånger. Cibicki, Kabran och Levi har kommit in fint i laget. Har nu frågetecken på Levi, som klev av skadad senast. Bommar han är det en stor offensiv försvagning då Lundevall inte är lika bra som för ett par år sedan. Levi är ändå med i truppen, men frågan är om han är helt 100.

Tänkbart lag:
Ellegaard
Holst, Gregersen, Nilsson, Strand
Gojani, Holmén, Olsson
Kabran, Cibicki, Lundevall

Litar inte på Elfsborgs försvar. Tror laget kommer få det tufft mot MFF:s vassa offensiv. Överlag är Malmö bättre på de flesta positionerna och det skiljer en klass mellan lagen. Med hemmaplans och underlagsfördel tror jag på en rätt klar hemmaseger här.

3-1?

Speltips: 1 asian hcp -1,5 - odds 2.30 bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip