Malmö FF tar emot Gais i cuppremiären.
Mitt speltips: Gais gör under 0,5 mål. Samma spel som att Malmö FF håller nollan. Lucky Sports erbjuder 2.05 på det, vilket känns högt i nuläget när relativt få bolag har släppt.

Spelas på Malmö IP.

Definitionen av idioti är att göra om samma sak om och om igen och förvänta sig ett annat resultat. Så skulle man kunna säga till mig, för jag har bränt mig på Malmö FF i cupgruppspelets första omgångar ett par år i rad. Minns i fjol när de förlorade mot just Gais i gruppspelet. Trots att MFF hade 3.25 i xG mot Gais 0.37. Så Malmö var klart bättre, men Gais skrällde. Men det här är Milos Milojevic första tävlingsmatch, med allt vad det innebär. Kommit in med rätt hög svansföring och många spelare har talat gott om honom. Helt enkelt läge att göra en bra första insats helt enkelt.

Gais hade en hädisk säsong i fjol och åkte ur Superettan. Gjorde näst minst antal mål i serien då. Har ekonomiska problem och det går väl inte att säga att de gör en storsatsning med div 1-mått mätt för att gå upp direkt. Kan säkert vara bra nog för att klara av det, men tror knappast de kommer totalslakta ettan. Fått in en skadedrabbad engelsk talang i Ben Morris, som inte verkar vara i full matchform ännu. I genrepet stod rutinerade offensive pjäsen Jonas Lindberg över (oklar status här än så länge). Ryggradsspelaren August Wängberg skadad då också, frågetecken här. Så en tunn trupp kan eventuellt sakna två av sina tänkta nyckelspelare här.

Malmö går in i säsongen som guldfavoriter i vanlig ordning. Nog inte helt klara på transfermarknaden, men ändå hyfsad konkurrens i truppen då Pena, Christiansen, Rieks, Berget, Birmancevic, Nalic, Nanasi, Rakip och Abubakari ska få plats på mitten i anfallet. Toivonen på väg tillbaka dessutom, nog inte klar här. Jag tror det kommer bli en bra prestation här och då ska de vara ett nummer större än Gais, även fast det är tidigt på säsongen. Någon form av minushcp-variant skulle kunna vara ett alternativ här, men jag väljer att Malmö håller nollan . Till över dubbelt känns det som ett sunt spel, tror MFF har bättre chans att hålla nollan än oddsen säger.

3-0?

This is the stats tab
This is the post tip