Båda lagen gör mål i Malmö FF-GIF Sundsvall spelas till 1.87 på Bethard eller FastBet .

Känns som ett mycket bra spel på förhand. Bortalaget är en av seriens stora positiva överaskningar i år. En sån som Linus Hallenius spelar karriärens bästa fotboll. Bakom honom finns spelare som Batanero och Sema. Laget har gjort mål i nio av de senaste tio allsvenska matcherna. Giffarna har gjort lika många mål som både AIK och Bajen - bara Häcken+Malmö FF har gjort fler. I den här matchen har laget verkligen allt att vinna.

Ställs mot ett MFF som har Besiktas i Europa League i veckan. Lär vara både ett och två par Skåneögon riktade mot den matchen. Särskilt med tanke på veckans förlust mot Norrköping, som definitivt punkterade eventuella gulddrömmar. Så jag räknar med viss rotation här. Exempelvis fick Rasmus Bengtsson kliva av med känning senast - vilket öppnar för Franz Brorsson, vilket i sin tur öppnar för MFF:s motståndarlags offensiv.

Offensivt har Malmö en brutal bredd just nu. Detta trots Carlos Strandbergs skada. Rosenberg, Antonsson, Rieks, Traustasson, Gall och Christiansen är spelare med mål i sig i varje allsvensk match. Efter VM-uppehållet har Malmö FF gjort mål i varje match. Faktum är att laget snittat 2,6 gjorda per match, skapat mängder med målchanser och haft mycket bra underliggande statistik vad gäller exempelvis expected goals. Så att MFF gör mål här räknar jag med.

Så frågan är om Giffarna klarar av att näta. Jag vill ju tro att laget gör det. Cedergrens Sundsvall spelar en offensiv passningsinriktad fotboll och laget har ett par riktigt heta pjäser för dagen. Ett EL-fokuserande Malmö lär släppa till både en och två målchanser här är min känsla.

3-1?

This is the stats tab
This is the post tip