Ett tufft matchande Malmö FF som inte fått allt att stämma i år ska ta emot GIF Sundsvall som inte alls håller för Allsvenskan i år. Malmö FF kunde rotera lite grann i Europa i veckan. Förhoppningvis kommer man även laddade för att visa att SM-guldet ska till Malmö i år. MFF har också värvat många nya spelare under transferfönstret vilket kommer ge bra bredd framåt hösten. Det har däremot inte GIF Sundsvall gjort, trodde laget skulle agera mer denna sommar men verkar som man får inrikta sig på sin befintliga trupp tillsammans med två nyförvärv.

Senast lagen möttes var nog den märkligaste av alla matcher på hela säsongen. Malmö fullständigt körde över GIF Sundsvall men lyckades inte göra mål på alla chanser och all boll de hade. Ingen underskattning här således.

__

MFF ger förhoppningsvis chansen till Sergio Pena, Anders Christiansen och Kiese Thelin efter att ha vilat senast. Det har självklart inte Sundsvall något att sätta emot. Tror Malmö kopplar greppet redan i första halvlek och punkterar detta.

Spel: Malmö FF -1 asian första halvlek till 2.00 bet365

This is the stats tab
This is the post tip