Dags för Åge Hareide att få fart på Malmö FF. Tränaren blev klar i veckan och hann göra sin debut mot Braga i Europa League. Dessvärre blev det förlust där mot ett starkt bortalag. Positivt var att Lewicki är tillbaka från skada och Jonas Knudsen fick känna på hetluften igen. Revanschen får man istället utkräva när IFK Norrköping kommer på besök i Allsvenskan. Det är ett Malmö som måste ha en seger för att kunna haka på kampen om topp tre.

IFK Norrköping fick inte den bästa starten med nya tränaren Riddersholm. Men det skulle dock lossna nu senast mot Hammarby. Matchen slutade hela 4-1 efter att Norrköping legat under och varit tämligen utspelade i första halvleken. Riktigt starkt att ta med sig en seger mot Hammarby. För matchen mot Varberg där det blev en poäng var inte något att hänga i granen och inte heller insatsen mot AIK. Än är det för tidigt att säga exakt vart Norrköping står och vart de är påväg. Visst lär de få en hel del självförtroende efter senast men prestationerna måste överlag bli bättre.
____

Förväntar mig ett väldigt hungrigt Malmö FF som säkerligen vrider om lite i formationen för att mer kunna hota Norrköpings skakiga försvar. Tror att Norrköping inte är beredda på den anstormning som Malmö FF kommer göra och jag väljer att spela MFF att göra mål i första halvleken till 1.66 hos bet365