Kalmar FF +1,5 spelas mot Malmö FF.
Vinst på spelet om Kalmar tar poäng eller förlorar med högst ett mål.

En del skadeavbräck i MFF:
Fouad Bachirou och Lasse Nielsen missade matchen mot IFK Göteborg, vilket även Franz Brorsson och Jo Inge Berget gjorde. Får dock in Christiansen här, dansken missade IFK-matchen pga avstängning. Tycker framför allt Bachirou saknas, då ersättaren Rakip inte sett bra ut sedan återkomsten till svensk fotboll. Mot IFK Göteborg fick även Rasmus Bengtsson utgå, men det verkar som han är redo här.

Får bara två dagars vila inför den här matchen, jämfört med Kalmars tre. Nackdel med tanke på att ett par nyckelspelare (Rosenberg, Bengtsson, Dahlin, Safari) är lite till åren komna.

Tycker MFF vunnit "väl" stort i ett par matcher (Elsborg och Hammarby framför allt). Har själv rekat och spelat hcp-spel på MFF vid ett par tillfällen, men måste medge att de haft medstuds. Tror inte de hade vunnit med 2+ mål mot Elfsborg om boråsarna fått spela 11 mot 11 hela matchen (de fick rött kort i första halvlek).

Smålänningarna stod upp fint i den tuffa bortamatchen mot BK Häcken. Föll till slut med 1-0, men kunde mycket väl fått med sig en pinne. Gillar det jag sett av laget hittills, hade lätt kunnat haft fler poäng än de elva som tagits. Skapar en hel del målchanser och är rätt tajta bakåt. Rasmus Elm missade Häckenmatchen i veckan men är med i truppen här. Stått upp bra i alla matcher hittills och känns inte som ett lag som rasar ihop och förlorar stort. Magnus Pehrsson fick sparken från MFF för ett år sedan, lär nog vara den mest taggade personen på hela arenan.

Bra läge fär Kalmar att störa här. Är man riktigt fräck går det att spela X2 till högre odds, men Malmö är trots allt en maktfaktor med bred trupp och bra bänk. Har en förmåga att vända matcher/avgöra sent om så krävs. Tror dock inte det blir någon överkörning.

2-1?

This is the stats tab
This is the post tip