Speltips Malmö FF - Mjällby AIF

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2022-05-07 17:30
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Odds: 1.80
Tips: MFF hålla nollan
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+
Dags för Malmö FF att försöka städa av Mjällby AIF innan de viktiga matcherna mot AIK och Djurgården stundar. Mjällby ligger tvåa i Allsvenskan och har visat sig från sin allra bästa sida. Senast kommer man ifrån en seger mot Helsingborgs IF, det såg länge ut som det skulle bli oavgjort i en chansfattig match men Nwankwo gjorde en otrolig aktion till 2-1 och tre poäng inkasserades. Malmö FF spelade mot Hammarby på Tele2 där skadelistan hos MFF var tung. En match där nästintill ingenting hände och det var mer en väntan på slutsignalen. Ett Malmö som nog var nöjda med en poäng för att inte avståndet mot Hammarby skulle växa ytterligare.

Hur är skadeläget nu i Malmö FF? Kiese Thelin, Christiansen är fortfarande inte tillbaka, Rakip är avstängd, Rieks skadad och Berget likaså. Birmancevic som haft en tuffare start på säsongen är dock tillbaka.

Elvan i förra matchen:
Johan Dahlin
Felix Beijmo, Lasse Nielsen, Dennis Hadzikadunic, Martin Olsson
Erdal Rakip, Oscar Lewicki, Sergio Peña Flores
Jo Inge Berget, Ola Toivonen, Søren Rieks


Läget i Mjällby? Definitivt bättre än hos hemmalaget. Noah Elie (lånet från Malmö FF) klev av efter endast 18 min och kommer troligen inte halvskadad till spel mot sin andra klubb. Det är jäkligt spännande spelare som går en ljus framtid tillmötes. Annars är det Moro som troligen också missar matchen. Har sedan tidigare också ett par långtidsskador.

Elvan förra matchen:
Samuel Brolin (MV)
Noah Eile, Carlos Moros Gracia, Ivan Kričak
Adam Ståhl, Jesper Gustavsson, Magnus Wørts, Otto Rosengren
Noah Persson
David Löfquist, Rasmus Wiedesheim-Paul

Lite svårberäknelig elva för Malmö FF och hur mycket tid man väljer att ge till spelare för att hålla dem fräscha inför kommande matcher. Vill inte ta någon tuffare lina på Malmöseger utan väljer istället att fokusera på defensiven som har fungerat väl. Ett tillbakatryckt Mjällby kommer inte få många chanser mot Malmö FF.

Spel: Malmö FF hålla nollan 1.80 hos bet365
  Malmö FF - Mjällby AIF
Spela på Speltips Malmö FF - Mjällby AIF
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+
Stahren - 6 Maj 2022 - 15:33
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Mitchx - 2022-05-07 13:21

Man kan väl också säga som så att Malmö har råd att ha lite tålamod här. De behöver inte ut och ösa. De ligger helt okej till i tabellen. Ett kryss vore inte bra, men det vore heller ingen katastrof så här tidigt i serien. Skulle de ligga 6 p efter Hammarby så bör det inte skrämma särskilt mycket och att komma från 0-0 borta mot Hammarby bör de inte vara särskilt missnöjda med. De har hemmamötet kvar och Hammarby har flera derbyn som innebär tappade poäng i framtiden.

Mitchx - 2022-05-07 13:18

Ja asian under 1 mål ht känns bra. Även OM Mjällby skulle göra mål i första så kan det stanna på ett mål ht. Man kan väl säga som så att det bör vara garanti på att Mjällbys mål är att inte ligga under i halvtid och man har inte släppt in mål i första halvleken borta mot Malmö i någon av de 2 senaste årens bortamöten. Det syns så tydligt i varje match att Mjällby söker rätt känsla av balans att bygga ifrån. Här kör man inte bara framåt oavsett motstånd. När Malmö vann med 2-0 hemma mot Mjällby för 2 säsonger sedan så var det Christiansen som var den enda anledningen till det t.e.x. Det bör vara sannolikt att Mjällby ser ut ungefär som borta mot Hammarby och i så fall blir det inte mycket mål i denna matchen. Ska ju dock sägas att Mjällby kommer att få en reaktion på sina framgångar med tiden. Det känns som att det är svårt att såra Mjällby på hörnor och att göra mål med huvudet mot den backlinjen. Jag tycker Mjällby är mer sårbara när man tar djupledslöpningar bakom backlinjen. Lite som Elfsborg gjorde i premiären. I varje fall så länge man spelar med ordinarie backlinje och samtidigt har ett ganska ordinarie centralt mittfält.

Stahren - 2022-05-07 08:15

Mitchx, håller med dig. Där finns ett bra alternativ med under 1 asian ht. Blir spännande att se elvan sen :)

Mitchx - 2022-05-06 20:42

Bra resonemang. 0-0 i halvtid känns heller inte långsökt.


Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  AFC Eskilstuna - Brommapojka
Fotboll - Superettan - 2 över 1,5 mål
1.80
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  Varberg - Värnamo
Fotboll - Allsvenskan - 2
2.87
15:00  Djurgården - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.40
15:00  AFC Eskilstuna - Brommapojka
Fotboll - Superettan - 2 över 1,5 mål
1.80
17:30  Norrköping - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - Båda lagen gör mål
1.81
17:30  Häcken - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian +0
1.80
19:00  Göteborg - Degerfors
Fotboll - Allsvenskan - Degerfors +1 mål asian
1.90
19:00  Halmstad - J Södra
Fotboll - Superettan - 1 asian -1
1.74
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
14:55  Europatipset
Fotboll - Europatipset
17:00  Djokovic - Van Rijthoven
Tennis - Wimbledon - Över 29,5
1.76
19:00  Halmstad - Jsödra
Fotboll - Superettan - Över 2,5
1.55

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming