Spelar att bägge lagen gör mål i Malmö FF-Örebro. Finns i skrivande stund till 1.95 hos Bethard eller bet365 .

Malmö ska in i hetluften igen alltså. Spelade mot Sarpsborg i torsdags, AIK i måndags och alltså idag igen. Tre matcher på en vecka, varav två riktigt tuffa sådana. Dessutom väntar Blåvitt på söndag och Sarpsborg i Europa League kommande torsdag. Ett ruggigt tätt schema alltså. Kommer garanterat bli en del rotation i startelvan här: Bonke Innocent, Vindheim, Gall och Strandberg - samtliga på bänken senast - lär starta.

Örebro har inget att spela för och kan därmed gå in i den här matchen helt utan press. Detta mot ett roterande/slitet hemmalag och jag väntar mig därför att ÖSK har mer att säga till om spelmässigt än i normalfallet borta mot MFF. Bra skadeläge med Igboananike, Besara, Rogic, Gerzic och alla andra nyckelspelare tillgängliga. Har den här säsongen gjort mål borta mot såväl Häcken, Östersund och AIK. Matchen mot AIK var strax före landslagsuppehållet och en riktigt imponerande insats.

Malmö har gått väldigt bra under Rösler. Men det är framför allt offensiven som imponerat då laget öst in mål. Visst har laget hållit en del nollor och mot exempelvis AIK senast släpptes otroligt få målchanser till. Har ändå släppt till mål och målchanser i många matcher och har inte den där superdefensiven AIK har. Här tror jag som sagt på ett roterat lag, vilket borde ge en matchbild som passar Örebro SK här. Malmö på hemmaplan i Allsvenskan kommer alltid innebära taktpinne och bollinnehav - Örebro har ett par bra omställningsspelare som kan utnyttja ytorna som uppstår.

Att Malmö FF gör mål känns spik nästan varje gång de spelar allsvensk fotboll. Skåningarna har gjort mål i 12/13 hemmamatcher såhär långt och bredden i offensiven är bra. Med tanke på vilken urladdning Malmö FF var med om i måndags, att de lär rotera här och att Örebro kan agera helt avslappnat tror jag bortalaget kommer få en del målchanser.

3-1?

This is the stats tab
This is the post tip