Svenska Cupen drar igång på lördagen med Malmö FF-Syrianska.
Speltips: Båda lagen gör INTE mål, 1.95 hos bet365 . Även asian hcp -4,5 till 1.60 kan vara intressant.

Kaos hos Syrianska (har man hört den förut?). Laget skickades först ner i division 2, vilket sedan revs upp. Ska nu spela i division 1 den här säsongen istället. Har tappat ett gäng spelare sedan degraderingen från Superettan och har inte kunnat värva som man velat. Malmö FF fick betala för Syrianskas hotellnatt inför matchen, vilket kanske säger en del om hur ekonomin ser ut. Behöver ställa upp med ett gäng juniorer här.

Malmö saknar bara Kiese-Thelin här, i övrigt är ala tillgängliga. Det enda som gör den här matchen lite svåranalyserad är att klubben lagt in en extra träningsmatch efter cupmatchen.
– Vi ska få igång hela truppen. Det är kanske ovanligt att spela två matcher på en dag i Sverige, men inte i den internationella fotbollen, säger Jon Dahl Tomasson.

J Södra väntar alltså efter cupmatchen. Då är frågan vilka som får chansen i vilken match. J Södra är ett tuffare motstånd, men Syrianska är å andra sidan en tävlingsmatch. Svårt att spekulera såklart, men jag kan tänka mig att det blir någon form av mix. En hyggligt stark MFF-elva ska i vilket fall som helst räcka långt här i min bok. Tomasson:
– Matchen [mot Syrianska] ska vinnas. Cupen är en fantastisk möjligt att vinna en titel, så vi tar inte lätt på den här matchen. Man ska aldrig undervärdera en tävlingsmatch. Men vi vill som sagt att alla spelare så få känna på matchspel, därför spelar vi två matcher imorgon.

Kan inte se något annat än att det blir en ganska ordentlig slakt här. Syrianska borde få väldigt lite att säga till om. Tycker det borde finnas goda chanser för 6,7-0 till hemmalaget här.

Speltips: Båda lagen gör INTE mål, 1.95 hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip