Malmö FF tar emot Wolfsburg i EL-returen. Avspark 18:55.
Mitt speltips: Över 2,5 mål i matchen.
2.00 hos 888sport , Unibet , Casumo & LeoVegas .

Första matchen slutade 2-1 till tyskarna. Detta efter att MFF tagit ledningen strax efter paus via Thelin. Wolfsburg vände sedan på steken via två snabba mål. Matchen var rätt tajt och innehöll få målchanser. Tycker MFF gjorde det okej, framför allt defensivt. Tyskarna tilläts ha mycket boll, men kom till få vassa målchanser.

Här är förutsättningarna annorlunda. Malmö måste vinna matchen för att gå vidare. Tror därför vi får se ett Malmö FF som bjuder upp mer och vill ha ett större bollinnehav. Det borde passa Wolfsburg utmärkt. Tyckte det var tydligt att tyskarna saknade kreativitet att låsa upp djupa försvar men att de har fart och power. Att få större ytor att anfalla på borde passa dem bra.

Tar Malmö ledningen måste Wolfsburg kvittera för att gå vidare. Om tyskarna tar ledningen måste MFF gambla ännu mer. Enda resultat som ger stiltje där inget av lagen måste gå all in för ett mål är 2-1 till MFF. Det resultatet ger förlängning, men då har vi ju redan rättat vårt överspel. Sådana förutsättningar gör att jag gillar överspel. För även om Wolfsburg är vidare på 0-0 har jag svårt att se ett tyskt lag komma till Sverige och parkera dubbeldäckaren.

MFF på hemmaplan i Europaspel har vi sett ett antal gånger. Även om Rosenberg inte är kvar tror jag fortfarande publiken kan lyfta laget till att göra en absolut maxprestation. Tycker Wolfsburg inte alls såg omöjliga ut att göra mål på.

Truppläget i MFF är okej - Traustason är tveksam, men Rieks är redo att gå in där om det skulle behövas. Tomasson ställde upp med ett offensivt balanserat lag i Tyskland, räknar med att det blir samma typ av uppställning här.

Kan se båda lagen göra mål och ett scenario där MFF antingen petar in ett förlängningsgivande 2-1-mål eller att tyskarna kontrar in ett avgörande 1-2-mål. Överspelet känns hursomhelst bra. Tror dock matchinledningen kan bli lite avvaktande och att det kan vara klokt att vänta 6-8 minuter och ta ett högre odds live på överspelet. Tycke och smak. Det kan såklart smälla tidigt. Jag nyper ett överspel pre iaf, så jobbar vi in 2-1 till MFF och en spännande förlängning.

Speltips Malmö FF v Wolfsburg:
Över 2,5 mål - odds 2.00 hos 888sport , Unibet , Casumo & LeoVegas .

This is the stats tab
This is the post tip