Guldjagande Malmö tar emot bottenkrigande ÖSK på lördagen.
Mitt speltips: Över 3,5 hörnor för Örebro. LeoVegas , Expekt eller Nordicbet .

Rekommenderade spel på Örebrohörnor i förra helgens bortamatch. Inför den skrev jag:
Statistiken: I bara fem av 18 matcher har Örebro haft färre än fyra hörnor. Deras antal hörnor i matcherna hittills:
Fem mot Varberg (trots rött kort stor del av matchen)
Fyra borta mot AIK.
Fyra hemma mot Sirius.
Fem borta mot Varberg.
Sex hemma mot Mjällby
Fem borta mot Sirius.
Fyra hemma mot AIK.
Två hemma mot Bajen.
Fyra borta mot Elfsborg.
Fem borta mot Örebro
Tre hemma mot Malmö.
Fyra borta mot Degen
Tre borta mot Häcken.
Två borta mot ÖSK.
Fem hemma mot Norrköping.
En borta mot Kalmar.
Tolv borta mot Östersund.
Tre hemma mot Blåvitt.

Den matchen slutade med tio hörnor efter en spelmässigt bra insats. Följde upp det med sju egna hörnor hemma mot Östersund i en förlösande seger. Så i 15/20 matcher har de haft över 3,5 hörnor. I tre av de fem bommarna de har var de nära med tre egna hörnor. Är inte den typen av bottenlag som bara brunkar och köttar - försöker spela en del och har starkare spelare offensivt än defensivt.

Det här är såklart en väldigt svår match, säsongens svåraste. Men att möta Malmö som spelar sin tredje match på en vecka och har CL-spel kommande vecka är ett bra tillfälle. Lägg till att Malmö har en massa skador + en avstängning på Eric Larsson som nog hade startat här. Borde rimligtvis roteras på ett par positioner inför Zenitmatchen. Har släppt till minst fyra hörnor i 13/20 matcher i Allsvenskan.

Malmö såklart rättmätiga favoriter och jag tror de vinner rätt så bekvämt. Troligt att skåningarna kommer ha ledningen vid något tillfälle i matchen, vilket då gör att Örebro måste framåt och försöka - vilket ökar deras hörnchanser om de klarar av att lyfta upp spelet. Men även när det står oavgjort tror jag Örebro kommer kunna ha en del spel mot ett Malmö som knappast har 110% fokus på hur det ser ut i den här matchen.

Hörnlinan på 3,5 känns rätt, men att få 2.30+ känns mycket högt, tror Örebro har betydligt bättre chanser än så att få minst fyra hörnor.

Speltips: Örebro över 3,5 hörnor.

This is the stats tab
This is the post tip