Malta tar emot England på fredagen.
Mitt speltips: England -1,5 i första halvlek. Spelet sitter om de leder med två eller fler mål i halvtid.

Engelsmännen har fått en bra start på kvalet. Klarat av två av de tuffare matchernea (Italien borta och Ukraina hemma) med full pott. I den här samlingen är tanken att de ska ta sex poäng till. Mot Malta nu och Nordmakedonien på måndag.

Tror de vill göra processen kort här mot Malta. Gå ut hårt, döda matchen direkt och sen spela av. Ta ut lite spelare och förbered för Nordmakedonien. Southgate är en försiktig general, men framför allt när motståndet är lite tuffare. Varit rätt bra på att städa av de här sämre lagen enkelt. I VM-kvalet hade de 5-0 mot Albanien i halvtid, 2-0 mot Andorra. Går vi längre tillbaka i tiden finns det många liknande matcher.

Får se om Southgate släpper någon elva, men jag räknar med att det blir en alltid målhungrig Kane åtminstone. Flankerad av Saka och/eller Rashford. Finns även andra bra alternativ på de offensiva positionerna. Fått ett par återbud såsom Bellingham och Dunk, men bör kunna hantera det.

Malta inget extra

Malta har nyligen bytt förbundskapten. Ser laget en hel del och är inte imponerad. Tycker de hade en okej trend i samband med Nations League, men är nu tillbaka i samma trista spel. Fick slita rejält mot Italien i förra samlingen. Stod då 0-2 i halvtid. Ett reservbetonat Italien hade tio avslut första 45. Flertal vassa lägen också för italienarna.

Framåt hotar Malta väldigt lite. Blir väldigt förvånad om de skrapar ihop mer än max ett par avslut från distans här. Ser framför mig en matchbild där England parkerar på Maltas planhalva och kommer till en hel del avslut. Tycker det ska vara bra chans för att få minst någon medstuds och spräcks bara nollan kan det rinna på så länge engelsmännen är intresserade.

Speltips: England -1,5 i första halvlek.
This is the stats tab
This is the post tip