Kosovo att göra över 1,5 mål mot Malta spelas hos Bethard eller Ohmbet.

De här lagen möttes i förra uppehållet och det var en otrolig slakt Kosovo stod för. Körde över Malta totalt i en match som "bara" slutade 3-1. Kunde och borde blivit större siffror. Såklart lite tuffare med bortamatch, men tycker ändå Kosovo är minst en klass bättre. I truppen finns spelare som:
Berisha från Lazio.
Rashica från Werder Bremen.
Elfsborgsbekante Arber Zeneli (nu i Heerenveen).

En hel del övriga spelare kommer från klubbar som Zurich, Start, Bröndby, Swansea City etc. Absolut inte världsklass, men långt bättre än vad Malta kan stoltsera med. Malteserna kommer i vanlig ordning från de lokala klubbarna - som håller låg klass. Mot Kosovo är Andrei Agius och Steve Borg - två försvarare som startat alla Nations League-matcher - avstängda.

Kosovo är ett landslag jag tror stadigt kommer bli bättre. De gjorde sina första landskamper 2014 och ökar kvalitén för varje samling som går. Visade senast att de är en klass bättre än Malta och ska ha toppchans igen. Faktorer emot Kosovo är att Malta lär spela defensivt och packa ihop spelet i vanlig ordning. Men Kosovo visade senast att de hade kvalitét nog att bryta ner Malta ändå. Toppchans igen mot ett Malta som i stort sett aldrig håller nollan.

Tabellen inför den här omgången:

1 Kosovo 4 2 2 0 6-2 8
2 Azerbajdzjan 4 1 3 0 5-2 6
3 Färöarna 4 1 1 2 4-7 4
4 Malta 4 0 2 2 4-8 2

Azerbajdzjan har bra chans mot Färöarna såklart och den här gruppen lär leva ända in i slutomgången. Men för att Kosovo ska ha kvar pole position inför avgörandet krävs seger här.

0-2?

This is the stats tab
This is the post tip