Sverige reser till Malta för en match som bara ska städas av.
Mina spel: Under 1,5 gula kort i matchen för Sverige. Finns till 1.78 hos Nordicbet och Betsafe . Tycker även asian hcp -2,5 på Sverige är ett bra spel. Finns till 1.90 hos LeoVegas , Unibet och 888sport .

Kortspelet:
Sverige har "slagit" den här linan ett par gånger i EM-kvalet. Men då har det varit i de tuffa matcherna.
Hemma mot Malta - noll gula.
Borta mot Färöarna - noll gula.

Hur är det sett ut för för de övriga starka lagen i den här gruppen som mött Malta då?
Spanien tog noll gula på bortaplan.
Rumänien drog på sig två på bortaplan, men noll på hemmaplan.
Norge ett på hemmaplan.

Finns liksom ingen anledning att dra på sig några onödiga gula kort i en sån här match med tanke på hur viktiga matcher som spelas senare i den här gruppen. Malta har ingen spelare som är skicklig på att utmana och göra sin gubbe heller. Matchen döms av ryssen (no shit) Sergey Ivanov. En inte så rutinerad herre, men han har åtminstone inte strösslat överdrivet med korten i sina tidigare landskamper han dömt. Väntas vara varmt och klart och inget glidtacklingsvänligt regnväder. Känns som ett bra spel.

Asian hcp -2,5 då?
Sverige borde nog ha vunnit med 4,5-0 mot Malta på hemmaplan. Tycker Malta är ett väldigt svagt landslag och att Sverige borde vinna det här väldigt enkelt. Den enda frågan är hur mycket Sverige kommer tanka energi i andra halvlek vid en eventuell tvåmålsledning. Malta saknar i princip offensivt hot och Sverige bör verkligen hålla nollan.

Under Janne Anderssons ledning har Sverige blivit allt bättre mot den här typen av motstånd. Med Quaison, Forsberg, Isak m.fl. borde Sverige ha bra chanser att lösa minst tre mål över 90 minuter, då ska det här spelet sitta.

3-0?

Speltips (huvudspel): Under 1,5 gula kort i matchen för Sverige. Odds 1.78 hos Nordicbet och Betsafe .

This is the stats tab
This is the post tip