Man City tar emot Aston Villa på söndagen.
Mitt speltips: Båda lagen gör mål i matchen. bet365 eller Lucky Sports .

Stökig Cityperiod. Cancelokaoset, smygrapporterna om missnöje i truppen också de ekonomiska fuskropen i början av den här veckan. Dessutom flera svaga prestationer den senaste tiden. Jag trodde hemmamatchen mot Spurs (0-2 till 4-2) skulle bli vändningen för deras säsong, men så stod de för en ny svag match mot samma lag förra helgen. Dessutom svårförståeliga Pep-beslut i laguttagningar. Den här matchen kommer blott två dagar före den viktiga bortamatchen mot Arsenal på Emirates. En match de helst måste vinna om de ska ha chans att gå om Arsenal (förutsatt att det inte blir några poängavdrag till följd av de ekonomiska tveksamheterna). Så kanske inte något optimalt läge för en toppinsats här med bästa möjliga lag, CL som bekant runt hörnet också.

Släppt in mål i sju av de senaste nio ligamatcherna. Skada på Stones och en del frågetecken i övrigt.

Aston Villa har väl gradvis blivit bättre sedan Emery tog över, även om det fortfarande är ojämnt. Spanjoren är väl kanske inte en superoffensiv tränare, men i truppen finns en del offensiv power i Watkins, Buendia och Bailey bland annat. Brukar inte fästa så stor vikt vid tidigare möten, men bägge har nätat i sex av de senaste sju inbördes. Så historiskt har Villa stått upp hyggligt mot Peps gäng. Bara ligaspel kvar för Aston Villa och de har en match i veckan just nu - så inget att spara på här. Ligger rätt tryggt till i mitten av tabellen så de kan försöka gå för det här.

Att City själva ska göra mål är väl nästan självklart. Ytterst sällan att de lämnar en ligamatch mållösa. Att då få såhär höga odds på att även Villa gör mål lockar i alla fall mig. Man City är inte samma dominanta maskin i år (åtminstone inte i varje match). Och de håller färre nollor, släpper till fler målchanser. Både Arsenal och Newcastle har släppt in färre mål. Därför lockas jag av att bägge lagen nätar här. 2-1, 3-1 eller liknande känns som tänkbara slutresultat.

This is the stats tab
This is the post tip