Asian handicap under 4 mål spelas i mötet mellan City - Bournemouth.

Spelet innebär vinst vid tre mål eller färre.
Pengarna tillbaka vid exakt fyra mål.
Torsk om det blir fem mål eller fler.

Man City går fortfarande urstarkt. Trots att man roterade in nästan en helt ny elva i veckan mot Leicester så kunde man vinna efter straffar. Innan dess så avfärdade man Tottenham med 4-1 på Etihad. Spelar med så mycket fart och teknik att det går
för fort för det andra laget hänga med. Men nu är det Bournemouth som laget ställs emot och då tror jag att det kan bli lite väl snyggt för de ljusblåa. Mot topplagen har man inte alltför många chanser och då är koncentrationen alltid hög. Men mot de sämre lagen så vet att man kommer få mer lägen att göra mål på och vill göra det lilla extra. När sämre lag har kommit till Etihad så är resultatet enligt följande.
2-1 West Ham
2-1 Southampton
1-0 Feyenoord
0-0 Wolverhampton
3-0 Burnley

Bournemouth vill spela en attraktiv fotboll och vill föra spelet. Men det är på hemmaplan. Man har förstått att det går inte att vara bollförande på bortaplan i PL med det laget Eddie Howe har att sätta på planen. Jag utgår från att han förstår att det kommer handla om 90 minuters försvarsspel mot City. Mot topplagen på bortaplan det blivit 1-0 förluster mot Spurs och United. Tidigt på säsongen förlorade man på Emirates med 3-0.

Spelschemat är fullspäckat under julhelgen och ny match väntar redan på tisdags för Bournemouth och på onsdag för City. Peps gäng känns för stabila för att låta detta bli en fight, och tror man vinner bekvämt men svårt att se att det kommer rinna iväg till 5-6 mål.
Jag gissar på 3-0.

Jag spelar Under 4,0 mål asian @1.96 hos Bethard med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip