Semifinal i ligacupen för Manchester City. Vem det blir i finalen står mellan Tottenham - Chelsea. För visst blir det final för Pep Guardiolas lag när motståndarna i semifinalen är Burton - dessutom över två matcher.

Manchester City har samtliga spelare förutom Mendy tillgängliga, så vi kan räkna med en stark elva även om enstaka spelare vilas. City spelade en liknande match i helgen i FA-cupen. Rotherham spelades bort med hela 7-0, och då spelar de i en division högre än vad Burton gör så det kommer minst sagt bli jobbigt för bortalaget.

Burton spelar till vardags i League One, där laget placeras på en niondeplats. Har skrällt sig fram i den här turneringen flera gånger om men här tar drömmarna slut. Får se det som en häftig upplevelse att få möta City på Etihad.

Jag riktar in mig på offside i den här matchen. Man City kommer föra matchen och Burton kommer bli sittande långt ner på sin egna planhalva. Det blir inte så mycket djupledsspel för City i dessa typer av matcher eftersom det inte finns någon yta att springa i.
Det blev noll offside för City mot Rotherham. Och det är liknande statistik när de möter de "sämre" lagen i ligan. Går sällan över en offside i dessa matcher.

Jag spelar Man City under 2,5 offside @2.00 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

Obs!
Missa inte:
Både gamla och nya kunder får nu bonus av bet365 !

This is the stats tab
This is the post tip