I Manchester Citys tre av fyra senaste hemmamatcher har slutresultatet skrivits till 3-1.
Och jag tror att den trenden kommer att fortsätta. Jag spelar City & över 3,5 mål i matchen till 1,95x.

Press på City nu efter förlusten mot Chelsea. Och om Liverpool besegrar Wolves under fredagskvällen är Man City fyra poäng efter inför denna match mot Crystal Palace. Att fjolårets mästare redan ligger efter i tabellen bör motivera The Citizens tillräckligt här. Crystal Palace kommer att lägga det största fokuset på att försvara sig under lördagseftermiddagen. Som de flesta lagen som besöker Etihad Stadium gör.

Tidigare i veckan gick City vidare i ligacupen efter straffdrama mot Leicester.
Varken Sané eller Sterling startade och fick lite vila (Sterling in 66´). Även Jesus spelade ytterst lite.
Talar för Sterling, Jesus och Sané lär starta hör mot Crystal Palace. Kanske med en Bruyne på vänsterkanten också, som för övrigt gjorde sitt första mål sedan skadan mot Leicester. Hur som, utvilade och laddade.
Maler på i ligan. På hemmaplan har City vunnit alla nio matcher och 33-6 i målskillnad.
Inget Premier League-lag har hittills kunnat stå emot den offensiva kraften. Tvekar på att Crystal Palace blir de första.

Crystal Palace parkerar för tillfället på en 15:e plats och blandar och ger. Två vinster på senaste sex matcher i ligan. Vann senast mot Leicester, trots att deras bästa spelare Zaha var avstängd. Är annars ganska svaga framåt, 14 mål på 17 omgångar i ligan. Bortaspelet ser riktigt mörkt ut. En poäng på de senaste sju bortamatcherna, i alla tävlingar.

Förväntade elvor
Man City: Ederson - Walker, Stones, Laporte, Delph - Silva, Fernandinho, Bruyne - Sterling, Jesus, Sané.
Crystal P.: Guaita - Wan-Bissaka, Tomkins, Sakho, Aanholt - McArthur, Kouyaté, Milivojevic, Meyer - Zaha, Townsend.

Ingen förväntar sig att Roy Hodgson och hans Crystal Palace ska ta poäng här mot Pep Guardiolas lag. City är obesegrade i de 52 senaste ligamatcherna mot lag som placerar sig under topp sex. De har dock läckt ett mål i de fyra senaste hemmamatcherna, så om Crystal Palace skulle få in en balja skulle bara hjälpa. Kan bli beroende av det målet.

SPEL: Manchester City att vinna & över 3,5 mål till 1,95x
2/5 units – hos bet365

www.spreadsheet.se/holmbergake

Twitter@ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip