Premier League är tillbaka med en helgomgång och här riktar jag in mig på matchen mellan Manchester City mot Crystal Palace. Cenk Tosun har landat i Roy Hodgsons Crystal Palace på lån och förväntas starta på toppositionen. Manchester City är bra men har svikit många denna säsongen då bland annat försvaret har sett väldigt snurrigt ut. Att ge 2,37 på att båda lagen hittar målnätet här är för högt i min bok – spelas hos bet365 !

Det var en förnedring som aldrig tog slut senast när Peps Manchester City fullständigt krossade Aston Villa borta. City har några sådana där resultat i sig varje säsong, det är känt sedan tidigare. El Ghazi höll sig framme i slutminuterna och kunde peta in en betydelselös reducering fram till 1–6.
En lovande rapport är att både Aymeric Laporte och Leroy Sane är påväg tillbaka från sina långtidsskador. Den förstnämnde är lite extra viktig då Pep har kritiserats för sitt lags bristande försvarsspel. Och här är alltså min tanke om att det kan fortsätta.
Jag tycker inte att man ska dra allt för stora växlar av Manchester Citys målskörd senast mot Aston Villa och tipsar därmed inte om något handikappspel. Man City har släppt in tio mål på de elva ligamatcherna på hemmaplan och känslan är att 2,30 är alldeles för högt när Cenk Tosun, Ayew och Zaha äntrar Etihad Stadium.

Jag tror Tosun kan lyfta detta Crystal Palace betydligt. Han är en target player som är betydligt starkare än Ayew, som snarare är snabb och smidig. När det kommer till straffområdet så tror jag mycket mer på Tosun. Crystal Palace har hittat nätet i fem av sex senaste ligamatcher och nu när storlaget tror jag snarare de blir lite extra taggade. 1-1 slutade matchen senast mot Arsenal och jag tror att det kändes lite extra bra. För Crystal Palace spelade periodvis mycket fin fotboll och tryckte ner Gunners i eget straffområde.
Fler lag har redan lyckats skaka om detta Manchester City och tveklöst att Roy Hodgson inte vill vara sämre! Palace har bara lyckats vinna en av de åtta senaste ligamatcherna men Tosun på startpositionen vill jag tro kommer ge lite tändvätska.

Möjliga startelvor
Manchester City:
Ederson; Walker, Fernandinho, Stones, Mendy; Rodri, D Silva, De Bruyne; Sterling, Aguero, Mahrez
Crystal Palace:
Guaita; Kelly, Tomkins, Cahill, Riedewald; McArthur, McCarthy, Kouyate; Ayew, Tosun, Zaha

SPELTIPS: Båda lagen gör mål till 2,37 hos bet365

Twitter@ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip