Premier League rullar vidare med nya bataljer och en intressant sådan spelas på Etihad Stadium i Manchester där Crystal Palace kommer på besök.

Gästerna har fyra raka oavgjorda ligamatcher i bagaget inför denna tuffa bortamatch. Förra helgen spelade de 1-1 mot Newcastle hemma, innan det 2-2 borta mot Arsenal och samma siffror blev det när Leicester var på besök. Gången innan det? Då var det 1-1 igen och då mot Brighton och även det på hemmagräs.
Senast Crystal Palace gick mållösa ur en match var när de gästade Liverpool på Anfield, då fick de stryk med 3-0 och jag tror det kan bli något liknande här.

Manchester City är glasklart favoriter och ska så vara. Bortsett från förlusten mot West Ham i Ligacupen tidigare i veckan så har City radat upp tre raka vinster och de har sett väldigt vassa ut. Inte minst framåt då de innan West Ham-matchen hade levererat nio mål framåt på deras två senaste matcher. 5-1-seger borta mot Club Brügge i Champions League följdes upp med 4-1-seger i bortamötet med Brighton i ligan och nu väntar en hemmamatch igen, där City med största tänkbara sannolikhet lämnar med en bekväm trepoängare.

När Crystal Palace gästade Etihad i fjol föll de med 4-0.
Det kanske blir något liknande igen...?

SPELTIPS
City vinner matchen och håller nollan. Detta till oddset 1.73 hos Unibet .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip