Manchester City hade fyra raka matcher utan seger.
Och låg sedan under mot lilla Luton Town med 1–0 när det var dags för tepaus.
Höll jätten på att vackla på riktigt?
Ja, eller nästan i alla fall.
Efter pausen så vände dock Manchester City på steken och vann fullt rättvist, XG-siffrorna visade 2.23-0.69 till Citys favör.

Manchester City har väl knappast toppform, men min känsla att andra halvlek på Kenilworth Road kan ha varit starten på en segersvit som kan pågå under "helgerna" när det spelas massor av matcher.

Skadeläget?
Ljust.
Vilade spelare i veckans ointressanta CL-möte i Serbien, så här kommer Erling Haaland och Jeremy Doku tillbaka. Kevin De Bruyne är på väg tillbaka. Men gör troligen comeback först under Boxing Day.
Så mycket är uppåt nu hos Man City.

Saknar finurlige Eberechi Eze

Raka motsatsen är det för Crystal Palace.
Visst det kämpas och krigas hemma på Selhurst Park. Men man förlorar hela tiden och på bortaplan, utan sina fans, väger man bara för lätt.
Framför allt när man har ett mycket knepigt skadeläge.
Palace saknar i princip en hel startelva, och det är fina namn man tvingas undvara. Som Cheick Doucoure, Eberechi Eze, Odsonne Edouard samt avstängde Jordan Ayew för att nämna några.

Jag tror Roy Hodgson kan välja att vaska denna hopplösa uppgift för att ha fräschare spelare till nästa veckas viktiga hemmamöte med Brighton.

Manchester City får det att lossna rejält, tror jag, och spelar City -2 mål asian. Det innebär vinst med två mål eller fler, vid 2-målseger för vi insatsen tillbaka. Torsk om City bara vinner med ett, eller vid skrällpoängtorsk...
This is the stats tab
This is the post tip