Manchester City tar i hemmapremiären i CL emot Dinamo Zagreb.

De ljusblåa från Manchester vann övertygande i premiären i Ukraina med 3-0 mot Shaktar Donetsk. Dinamo Zagreb ska inte vara några problem för hemmalaget utan allt tyder på att det blir en enkel seger. Fördelen med den breda truppen blir värdefullt när det är två matcher i veckan. Spelare som Aguero, Bernardo SIlva och David Silva fick inleda på bänken i lördags mot Everton. Nära till hands att de får chansen får start i kväll.

Dinamo Zagreb startade CL-äventyret mot Atalanta på hemmaplan och laget tog fick en flygande start. 3-0 i halvtid blev 4-0 när domaren blåste i pipan för sista gången. Går in som underdogs i gruppen men kan tack vare premiären ha chans på avancemang.

Jag riktar in mig på frisparkar för bortalaget. Man City drar på sig många frisparkar med den filosofin Pep Guardiola har. Han vill att laget ska vinna tillbaka bollen så fort de tappat den och hamnar de snett så tar de frispark istället för att riskera en kontring. De är också ett lag som går offside mycket. Mot Shaktar fick de 19 frisparkar emot sig. I helgen mot Everton blev det 13 frisparkar.

Dagens domare är Serdar Gozubukuk. Han dömer till vardags i Holland och är inte rädd för att blåsa i pipan. Han tilldelade 29 frisparkar i helgen mellan Venlo - Heerenveen.

Jag spelar Dinamo Zagreb över 11,5 frisparkar @1.90 med 4u. Även över 12,5 @2.50 med 1u. Båda hittas hos bet365 - "Skapa ett spel"

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip