Man City tar emot Fulham i FA-cupens fjärderunda.
Mitt speltips: Asian -2,5 på hemmalaget. 1.74 hos Casumo , Unibet och LeoVegas .

Fulham krigar på i toppen av Championship och gör det bra där. Huvudfokuset är att försöka ta sig tillbaka till Premier League. Slog ut ett reservbetonat Aston Villa i förra rundan, men här tror jag det tar stopp. Saknar storstjärnan Mitrovic på grund av skada. Även Aboubakar Kamara och Knockaert är out. Den trion har gjort fler än hälften av Fulhams Championshipmål. Har en vass trupp för Championship, men den är rätt tunn och laget har dragits med skador - så spelarna har matchats hårt. Scott Parker inför matchen:

"We have a few injuries and we’re down to the bones in that sense. We have a considerable amount of injuries so we’ll field a team of fit players. We haven’t got much room to change too much around."

Bortsett från Sane har City nu en full trupp att laborera med. Senast gjorde Laporte comeback, vilket kan bli viktigt framöver. Oklart vilken startelva City väljer här - har returmatch mot Man United i ligacupen på onsdag. Men den är i stort sett klar (3-1 i första matchen) och ligan är körd - så visst borde City lägga rätt mycket fokus på att försöka ta hem FA-cupen. På bänken i veckans ligamatch mot Sheffield United satt Gundogan, Bernardo Silva, Aguero, Foden och Cancelo - dessa lär vara startaktuella här. Så jag räknar med ett hyggligt starkt lag och en bra bänk.

Tror Fulham kommer ha svårt att hota utan framför allt Mitrovic. Är ett av lagen i Championship som har mest boll och de kommer säkert försöka spela sitt spel så mycket det går här. Kan tänka mig att det passar Man City ganska bra att kunna vinna boll i gynnsamma lägen stundtals. Tror City kommer dominera den här matchen från start till mål och att målen kommer trilla in med jämna mellanrum.

3-0 eller 4-1?

Speltips: Man City med asian handicap -2,5 - odds 1.74 hos Casumo , Unibet och LeoVegas .

This is the stats tab
This is the post tip