Manchester City tar emot Hoffenheim på Etihad Stadium i den sista omgången av gruppspelet.

1 Man City 5 3 1 1 14-5 10
2 Lyon 5 1 4 0 11-10 7
3 Sjachtar Done 5 1 2 2 7-15 5
4 Hoffenheim 5 0 3 2 10-12 3

Förutsättningarna för Man City är att laget behöver ta en poäng för att säkra gruppsegern. För Hoffenheim krävs en seger samtidigt som Lyon besegrar Shakhtar för att man ska nå tredjeplatsen och därmed kvalificera sig till Europa League.

Manchester City är ofta inblandade i matcher där det inte blir så många frisparkar. Pep har ett material som gör att man ska rulla väldigt mycket boll, och i takt med framgångarna, har motståndarna fått stor respekt och ligger hellre rätt och täcker ytor än att försöka ta bollen.
I Manchester Citys matcher har det gått under den här linan i de nio senaste matcherna.

Hoffenheim har en minst sagt tuff uppgift att bemästra på Etihad. Att resa dit med vetskapen att man måste vinna är oerhört tufft. Men att börja med att stå högt och pressa City känns inte som något alternativt. Hemmalaget är för spelskickliga för att det skulle vara ett vinnande recept för tyskarna. Ser framför mig en matchbild där Hoffenheim backar hem och fyller på när läger ges men ingen tokoffensiv i början. Och så hoppas man på att man "lever" med kvarten kvar för att då kunna flytta upp och chansa.

Spelar City som man kan så ska detta vara avgjort en bra bit för fulltid och spelet bör således bli energilöst och tempofattigt.

Jag spelar under 24,5 fouls @1.74 hos Bethard och FastBet med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip