Under 27,5 skott spelas i matchen på Etihad mellan Manchester City - Huddersfield. Spelet hittas under specialare.

Manchester City imponerade stort mot Arsenal förra helgen. Att gå ut och vara så överlägsna som laget var mot ett såpass bra lag, på bortaplan dessutom, signalerar att man är minst lika bra den här säsongen. I dagens match möter man Huddersfield och det lär bli spel mot ett mål. Kevin De Bruyne skadade sig på träningen i veckan och blir borta tre månader. Stort avbräck för Pep men det är nog över tid som det kommer märkas, Huddersfield får det till lika tufft idag ändå.

Detta Huddersfield som klarade sig kvar trots väldigt små medel i klubben. Men det känns tuffare för dem att göra om det en säsong till. Övriga lag känner till laget lite bättre och det blir svårare att överraska med något som man kan som nykomlingen. Chelsea spelade ut Huddersfield i premiären, och kunde vinna med 3-0 trots hemmaplan för Hudds.

Det här kommer bli spel mot ett mål och då har jag hittat två spel som jag känns väldigt bra.

Under 27,5 skott känns fin med tanke på att det kommer spelas mot ett mål. Är det två lika bra lag så böljar det fram och tillbaka och båda lagen kommer ta skott, t.ex. Chelsea - Arsenal som vi såg igår. Men när det ena laget är betydligt bättre så blir det mer avvaktande spel och City kommer förmodligen skjuta när man har riktigt bra läge när man tror att man har stor chans att göra mål. Jag grundar spelet lite på att City kommer göra mål tidigt, då jag inte ser hur Huddersfield ska hålla undan särskilt länge. Kommer målel så kan City rulla runt i lugn å ro utan att ta allt för många avslut.

Det andra spelet blir att City får över 7,5 hörnor.
Spelet baseras på liknande grund som den första spelet. Huddersfield med ett lågt försvarsspel kommer stänga ytan i mitten så mycket som det går och får öppna på kanterna för Walker och Mendy. City hade tio hörnor på bortaplan mot Arsenal trots att man tog ledningen innan kvarten var spelad. Löser åtta mot Huddersfield hemma känns bra till 1.75.

Jag spelar under 27,5 skott @1.80 hos bet365 med 3/5u
City över 7,5 hörnor @1.75 hos LeoVegas med 3/5u.

Twitter ®robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip