Speltips: Ö1,5 mål i första halvlek till 1.61 hos bet365 .
—-
Manchester City mot Huddersfield i FA-cupen ska väll bara kunna sluta på ett sätt? Ja, det tror nog jag också..

City har ÄNTLIGEN fått dryga veckans vila efter ett hektiskt och tufft spelschema.
Efter denna match får man också en veckas vila inför Premier League-matchen mot Newcastle.

Jag tror av den anledningen att vi får en ganska starkt startelva från Pep Guardiola och City, och då kan det bli blodigt för Huddersfield på Etihad Stadium. Offensivt borde Phil Foden, Julian Alvarez och Jack Grealish samtliga delta och det skulle inte förvåna mig om dem startade alla tre. Kevin De Bruynes första minuter efter skada? Inte heller omöjligt.

Huddersfield går fortsatt tungt i the Championship. Fjärde sist i tabellen och två raka förluster när man går in i den här matchen.
Oavsett startelva ska City ha goda möjligheter att asfaltera Huddersfield. Vi vet dock att dessa cupmatcher har en tendens att bli jämnare än man tror. Därför drar jag mig en aning från att endast spela åt Citys håll.

Väntar mig en stark City-elva

Över 1,5 mål i första halvlek blir mitt spel. Detta av den enkla anledningen att City lär vilja stänga den här matchen så fort som möjligt för att kunna gå vidare och fokusera på tuffare uppgifter som väntar.
Hade detta varit en hemmamatch för Huddersfield hade jag sett en aning jämnare match framför mig, men på Etihad bör City kliva ut med plattan i mattan från minut ett. Speciellt med en veckas vila i ryggen.

Skulle vi mot förmodan få ett Huddersfield-mål tidigt skulle det vara till stor hjälp, men inget jag räknar med. Detta är en lina City ska kunna lösa på egen hand om man kommer upp i nivå.

Över 1,5 mål i första halvlek blir mitt spel och det spelas till det oddset hos bet365 !
This is the stats tab
This is the post tip