Kan Newcastle störa Manchester City på Etihad?

Man City åkte på en överraskande plump förra helgen mot nykomlingen Wolves på bortaplan. Wolves är ett bra lag som spelar en fin fotboll och stod upp förvånansvärt bra i den matchen. Newcastle har inte den kapaciteten som Wolves har att kunna erövra bollen och kunna behålla den. Var ingen direkt fördel för Newcastle att City inte vann senast för nu finns hungern igen att man måste visa något istället för att man kanske blir lite för bekväm om man vinner varje match.

Newcastle kommer få tillbaka Lascelles och det är ett stort plus. Engelsmannen har varit skadat lite drygt en vecka men är tillbaka i träning och ska vara redo för match. Två spelare som missar matchen är Ritchie och Shelvey. Den sistnämnde kan hitta på obegripliga saker på planen - men vad nyttig han är för Benitez på innermittfältet. Mot Chelsea i söndags syntes det tydligt att det inte fanns något lugn och ingen som kunde hålla i, det slutade oftast med en långboll på en ensam Rondon - som inte hade mycket att säga till om.

Om det var tufft mot Chelsea på hemmaplan så kan man börja ana vad det här slutar när laget åker till säsongens svåraste match. City ska ta hand om detta från första start och göra precis som mot Huddersfield på hemmaplan. Skotten på mål i den matchen slutade 14-1.

Jag spelar Manchester City över 7,5 skott på mål @1.90 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip