Missa inte Rekatochklarts El Clasico-tävling! Tävlingen är öppen till kl 18.00 idag. En av Rekatochklarts läsare vinner garanterat en VIP-resa för två till Real Madrid v Barcelona. Klicka på Tävlingar i toppmenyn för att vara med i tävlingen...

Något skilda världar. Ett Man City som har bombat in dyra nyförvärv efter varandra mot ett gäng nykomlingar som knappt har några importer utanför Storbrittanien överhuvudtaget i startelvan.

Alltid lite klurigt när Manchester City ska spela en ligamatch med en CL-match i den efterföljande veckan när laget styrs av Mancini, han brukar rotera friskt. Hemmafighten mot den spikade gruppsegraren Bayern Munchen spelas dock inte förrän på onsdag och en professionell grupp bör dock klara av att ta den här uppgiften på allvar.

Ligacupmötet med Arsenal tidigare under veckan spelades med en reservbetonad uppställning. Om man nu ens kan kalla det så, ställer City upp med två olika elvor så är båda nästan, nästan och åter nästan lika bra bortsett från ett par detaljer på individuell skicklighet.

City snittar 3,3 mål i ligaspelet så här långt, trots att jag själv kan klaga över att det ser ut att gå långsamt ibland från TV-soffan. Jobbigt. Norwich som känns något trögt har inte hållit nollan i någon match stöter nu på ett ruggigt tungt test och om hemmalaget bara vill så tror jag att det kommer bli åka av.

Agerar bortalaget lika stabbigt som mot exempelvis Arsenal hemma, där man ska vara ytterst glada över att man bara släppte in 2 mål, så kommer det här bli en otrevlig lördag.

City har så mycket kvalité i laget att 3 mål framåt ska vara fullt överkomligt. Hemmalaget att göra över 2,5 mål spelas med 7/10 units på Betsafe till 1,73. Den som känner sig mer modig kan hitta -2,5 hcp till drygt 2,40 i nuläget.

Ett annat spel som är av ytterst stort intresse är H2H-spelet mellan målgörare som Unibet erbjuder. En viss osäkerhet kring den dock då det inte är säkert att båda spelarna kommer till start. Sergio Aguero (Man City) vs Steve Morison (Norwich). Aguero började vid sidan i veckomatchen vilket bör vara en fingervisning på att han kommer starta. Norwich väljer troligtvis mellan Morison/Holt.

Aguero står i 1,80 ggr pengarna som målskytt på Unibet , en site som oftast brukar ligga bra och högt till jämfört med övriga sidor när det kommer till målskyttar. Om man sedan spelar Aguero med H2H-alternativet får man 2,30.

Norwich kommer inte få många målchanser, och Morison känns som en ganska begränsad forward. Aguero kommer få ett par chanser att komma till avslut. Spelas med 3/10 units, void ifall båda spelarna inte kommer till start.

Håll även utkik efter startelvorna när det börjar närma sig avspark. Den som startar på nr 9-positionen för hemmalagets del bör spelas som målskytt om oddset tillåter. Jag skulle gissa på Super Mario Balotelli som stod över senast. 1,80 är godkänt för mig.

EDITERAD 2011-12-03 00.25:58

This is the stats tab
This is the post tip