19 11 5 3 30:14 38

Formen
V, V, V, V, O

Leganes - Real Madrid 2-2

Det var längesen nu, men minns ni det första mötet mellan Real Madrid och Manchester City? Matchen spelades den 26 februari och Real var laget som tog ledningen genom Isco i minut 60. Men City skulle komma tillbaka. Gabriel Jesus kvitterade i minut 78 och De Bruyne var säker från straffpunkten fem minuter senare. Som extra salt i såren för Real så blev Sergio Ramos utvisad och finns därför inte med i kväll. Ja, det blir en tuff utmaning för Zidanes Real. De spanska mästarna är illa ute och utan Ramos så är jag inne på att här blir tufft. Bortamålsregeln gör att 1-0 inte räcker för Real och City har knappast något emot att ligga på kontring en sån här match. Att låta Real stå för det kreativa och själva spela på deras misstag. Där är City vassa.

City har Mendy avstängd så något nytt ska in på vänsterkanten mot senaste mötet. Reals senaste tävlingsmatch var den 19 juli (2-2 mot Leganes) medan City avslutade säsongen med 4-0 borta mot Watford och 5-0 hemma mot Norwich så nyligen som den 26 juli. Det tror jag också är en fördel, att City nyligen hade tävlingstempot uppe.

Samtidigt ska vi inte glömma att City är vidare på oavgjort också. Jag kommer spela ett målspel här av den enkla anledningen att Real måste gå för det stenhårt.

Preliminära elvor Sportsgambler.com:

Man City (4-3-3) Ederson - Walker, Fernandinho, Laporte, Zinchenko - Bruyne, Rodrigo, Gündogan - Mahrez, Jesus, Sterling

Saknar: Agüero, Mendy (avstängd), Torres
Osäkra: -

Real Madrid (4-3-3) Courtois - Carvajal, Millitao, Varane, Mendy - Valverde, Casemiro, Kroos - Rodrygo, Benzema, Hazard

Saknar: Sergio Ramos (avstängd), Mariano
Osäkra: Marcelo

Speltips Manchester City vs Real Madrid:
Jag spelar över 2,5 mål och att båda lagen gör mål till 1.80 hos bet365 (3/5 units).

Hittas under Mål - Totalt antal mål/båda lagen gör mål.