Manchester City ska ladda om efter vinsten mot Liverpool med en hemmamatch i FA-cupen mot Championship-laget Rotherham.

Pep Guardiola lär rotera till den här matchen men det ska inte vara några problem för ett avancemang till fjärde rundan. City har en bredd som gör att man kommer vara överlägsna Rotherham även om elvan består utan av bänkspelare till vardags.

Rotherham är nykomlingar i Championship, och ligger, efter mer än halva säsongen spelad, på rätt sida av nedflyttningsstrecket. Det är - såklart - där fokus ligger i klubben. Den här matchen får ses som en bonus och ett minne att få möta ett av Europas bästa fotbollslag.

Blev aningen förvånad utav den här linan som vi erbjuds. City trillar väldigt mycket boll och jag tror inte Rotherham kommer försöka störa City högt i banan utan mer falla hem och täcka ytor, som de allra flesta gör när man besöker Etihad.
Manchester Citys senaste matcher i antal fouls är följande:
19 st Liverpool (h)
21 st Southampton (b)
13 st Leicester (b)
13 st Crystal Palace (b)
De har ett snitt i sina matcher som är lägre än vad vi erbjuds i den här matchen.

Tittar vi på andra möten under helgen som har varit liknande förutsättningarna, med ett lag som är storfavorit till att gå vidare så är även den trenden att det blir få fouls. 10 fouls i mötet mellan Tranmere - Spurs. 17 fouls mellan Blackpool - Arsenal.

Den här matchen ska vara avgjord i första halvlek, och sedan ska den spelas av utan att få några kort eller skador.

Jag spelar under 19 fouls @1.86 hos Bethard eller FastBet med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip