City att vinna med med minst tre mål hemma mot Shaktar Donetsk spelas.
Pengarna tillbaka om det stannar vid två måls vinst för de ljusblåa.

Lagens tre senaste matcher.

Man City - Palace 5-0
West Brom - Man City 1-2
Watford - Man City 0-6

Zirka - Shaktar 2-4
Odessa - Shaktar 0-0
Shaktar - Napoli 2-1

Manchester City har börjat säsongen lysande. Har inlett med sju segrar och en oavgjord i inledningen. Kommer från en 5-0 seger i lördags mot Palace på hemmaplan. Ser snuskigt bra ut just nu och med bredden Pep har i sin trupp skulle han kunna byta ut halva laget och nästan få samma kvalité i elvan. Benjamin Mendy är osäker till spel, då han fick utgå skadad i helgen. Började Champions League på bästa sätt när man bortaslog Feyenoord med hela 4-0.

Shaktar Donetsk ska inte underskattas. Är ett mycket bra lag och leder den ukrainska ligan efter tio spelade matcher. Började precis som City gruppen med en viktigt seger. Napoli besegrades med 2-1 på hemmaplan. Napoli var det bättre laget och skapade mest chanser. 7-4 i skott på mål till italienarna samt 11-0 i hörnor.

Manchester City har gjort tio på de två senaste hemmamatcherna och jag har väldigt svårt att se hur Shaktar ska kunna stå emot på Etihad ikväll. Det här en match City behöver vinna och gör man jobbet samt håller fokus i 90 minuter så ska det här kunna springa iväg för Peps lag.

Jag spelar Man City -2.0 AH @1.89 hos bet365 med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip