Manchester City tar emot Southampton på hemmagräs i Premier League under lördagseftermiddagen och detta blir en match som hemmalaget förväntas vinna med stora siffror.

Southampton har inte fått någon drömstart på seriespelet så här långt. Tre oavgjorda framträdanden och en förlust är gästernas facit och detta med fyra mål gjorda framåt samtidigt som det letat sig in sex bakåt. Förra helgen spelade gästerna för dagen in en poäng genom ett 0-0-resultat hemma mot West Ham. Omgången innan klarade de 2-2 borta mot Newcastle och när Manchester United gästade St. Mary's Stadium i omgång två slutade det 1-1.

Manchester City började trögt, men har sakta men säkert fått segermaskinen att rulla. I Champions League-mötet med RB Leipzig tidigare i veckan gjorde City sex mål på tyskarna i en match de vann med renarama hockeyresultatet, 6-3. Förra helgen tog de full pott i ligan också då Leicester slogs på bortagräs med 1-0 och när de spelade sin senaste Premier League-match här på Etihad så körde de över Arsenal med en 5-0-seger. Samma siffror blev det i omgången innan då Norwich var på besök, så det råder inget vivel om att City har hittat formen igen.

När Southampton gästar denna lördagseftermiddag så kliver City in som glasklara favoriter.
Sett till uppvisningen mot RB Leipzig tidigare i veckan så tror undertecknad att det är ett välmående City som tar sig an den här tillställningen och jag tror helt klart att hemmalaget kan avgöra den här matchen tidigt.

SPELTIPS
Man CIty -1 (asian) i första halvlek till 1.97 hos Unibet .
2-0 i halvtid (eller mer) är inte otänkbart i min bok.

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip