Sena lördagsmatchen mellan Man City och Spurs blir en riktig höjdare.
Mitt speltips: Över 1,5 mål i första halvlek. Finns till bra odds hos SpeedyBet , bet365 eller FastBet .
Ett annat spelalternativ som känns bra är att båda lagen gör mål i matchen.

Bara att spänna fast sig när domaren blåser igång matchen. För det här tror jag blir en rejält fartfylld match från start till mål. Ingen har väl glömt när de här båda möttes i CL-slutspelet för ett par månader sedan? Tottenham vann en relativt seg match på hemmaplan med 1-0. Returen blev fullkomligt galen. Stod 3-2 efter 21 minuter och när domaren blåste av matchen hade Man City vunnit med 4-3, vilket dock inte räckte för avancemang. På tilläggstid trodde Peps gäng att de hade gjort 5-3, men målet VAR-ades bort. Ett brutalt sätt att åka ut på. Man City fick en pytte-revansch när lagen möttes i ligan ett par dagar senare (1-0). Det var dock lite som att fotbollsvärlden fortfarande var i chock när den matchen spelades. Min känsla är att City är sugna på en riktig revansch här. Peps City är alltid vassa och offensiva - kan tänka mig att det blir någon form av deluxe-variant av det spelet här. Tror de kommer inleda matchen i ett oerhört tempo.

Vann premiären borta mot West Ham med 5-0 utan att ens vara särskilt nära en topprestation. Då satt Aguero på bänken inledningsvis och Bernardo Silva fick inte spela alls. Oavsett vilka som får chansen här är en sak säker: Man Citys offensiv kommer vara sylvass. Kommer garanterat ösa in mål även den här säsongen. De är unikt bra när det gäller att luckra upp låga försvar. Blir bara bättre och bättre på den delen av spelet. Att de fått in Rodri och att de Bruyne är skadefri på allvar gör att laget känns ännu bättre än förra säsongen. Sterling har sett ut att vara i en ruggig form i säsongsinledningen. Så trots att Tottenhams försvar kan vara riktigt bra blir jag inte förvånad om Man City slår en 1,5-lina i första halvlek på egen hand.

Spurs vände och vann sin premiär. Släppte in 1-0 mot nykomlingen Aston Villa i inledningen och tryckte sedan på i stort sett hela matchen. Blev till slut 3-1. Utdelningen kom sent, men viktigt för deras del att Harry Kane fick göra två mål direkt. Växlade upp när Eriksen byttes in - trots ryktena, går det att hålla honom utanför elvan även framöver?
Även om Son och Alli är out här (avstängning och skada) så har laget flera andra bra kontringsspelare. Kan tänka mig att de kommer skapa en del vassa målchanser tack vare snabba omställningar. Tycker att Tottenham har ett okej försvar, men tror inte de kommer gå in och gå all in bara för att hålla 0-0 så länge som möjligt. Tror snarare att de kommer försöka bjuda upp till spel mer än många andra lag gör i den här matchen.

Jag ser framför mig en rätt galen tillställning där ett rejält påkopplat Man City skruvar upp ett högt tempo från minut ett. Blir inte förvånad om vi får en match som påminner en del om returen i CL-slutspelet. Minst två mål i första halvlek känns klart bra till trevligt odds.

This is the stats tab
This is the post tip