Tottenham under 3,5 skott på mål spelas när laget åker norrut för mötet mot Manchester City.

Manchester City var lysande i premiären mot West Ham. Såg i långa stunder ut som att de spelade i cupen mot League One-motstånd. Fernandinho är tillbaka i truppen och enda spelaren på skadelistan är Leroy Sané. De ljusblåa får en perfekt match i hemmapremiären. Inte för att Tottenham är ett dåligt lag som City enkelt vinner emot, utan för att spelschemat är behagligt för spelarna nu i början så bra att få svårt motstånd direkt. Men också faktorn att Tottenham kommer till Etihad City med försvagat lag.

Spurs vann efter lite strul hemmapremiären mot nykomlingen Aston Villa. Jag tyckte de hade svårt att skapa de riktigt stora chanserna. Men de stod som segrare efter 90 minuter och det är allt som räknas. Däremot kan saknaden av Son (avstängd) och Alli (skadad) få större konsekvenser i kväll. Även nyförvärvet från Fulham Ryan Sessegnon är skadad. Det ryktas friskt om Eriksen, även om jag han kommer stanna i klubben så visst finns det i hans huvud att en flytt kan bli verklig. Finns fortfarande två veckor kvar av fönstret. Han hoppade in senast och det blir väldigt intressant att se hur Pochettino väljer honom eller inte.

Med de offensiva pjäserna som saknas i Spurs känns underspelet bra. City är stabila på hemmaplan och kommer kunna fokusera ännu mer på att ta bort Kane ur matchen.

Jag spelar Tottenham under 3,5 skott på mål @1.67 hos Nordicbet eller Betsson med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip