Att City vinner och håller nollan hemma mot Watford spelas till nästan dubbla degen.

Lagens tre senaste matcher.

Palace - Man City 0-0
Newcastle - Man City 0-1
Man City - Bournemouth 4-0

Watford - Swansea 1-2
Watford - Leicester 2-1
Brighton - Leicester 1-0

Efter nitton raka segrar så kom det tillslut. City gick mållösa mot Palace på Selhurst Park. Crystal Palace fick chansen att avgöra på straff med bara fåtal minuter kvar att spela. Men Bravo räddade en medioker straff och City har således fortsatt att vara obesegrade i PL. Fick två tunga skador på Gabriel Jesus och Kevin De Bruyne som lär vara borta ett bra tag framöver. David Silva tros inte heller kunna komma tillbaka redan till den här matchen.

Watfords formkurva är nedåtgående. En seger på åtta matcher är ej godkänt. Efter en bra höst så ligger laget ändå på tionde plats. Därför tror inte jag man kommer vara så desperata och kriga tillräckligt mycket för att ha någon chans ikväll. Laget gick mot en seger i helgen mot jumbon, Swansea. Men Swansea vände sista fem minuterna och kunde ta en enormt efterlängtad seger. För Watford var det en missberäkning på hemmaplan. Watford har inga nya problem i truppen och kan spela samma elva som senast om Marco Silva vill det. Troy Deeney avtjänar sin sista match som avstängd efter ett rött kort mot Huddersfield, som gav honom fyra matcher.

Man City känns för stabila för Watford. Saknas lite offensiv kvalité hos de ljusblåa och kanske inte drar över Watford som man gjorde på bortaplan, då det blev 6-0. Känns troligt med 2,3-0 enligt mig.

Jag spelar Man City att vinna & hålla nollan @1.97 hos Unibet med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip