Tidig avspark på Old Trafford där Manchester United gästas av Aston Villa under lördagen när Premier League rullar vidare med omgång sex.

Manchester United har startat ligaspelet strålande. Fyra vinster och en oavgjord historia är hemmalagets facit och målskillnaden landar på 13-4. När de agerade hemmalag i ligaspelet senast så gjorde de mot Newcastle och den tillställningen tog United hem med 4-1. Före det var Leeds här på besök och då blev det hemmaseger med 5-1.
United har alltså på två hemmamatcher i PL-sammanhang vunnit båda och detta med en målskillnad på 9-2.

Aston Villa kommer förlust på bortagräs mot Chelsea i Ligacupen tidigare i veckan. Samma kväll ställdes United mot West Ham här på Old Trafford och det gick inget vidare för något av lagen.
Villa förlorade efter straffar mot Chelsea och United lyckades inte göra mål på West Ham som vann med 1-0 på Old Trafford.

Nu ska United agera hemmalag igen och detta i ligan där de går som tåget. Det lär ställas en betydligt starkare elva på planen i den här matchen jämfört med Ligacup-matchen tidigare i veckan och när Ronaldo, Pogba, Greenwood och Bruno spelar från start kan det bli åka av.

SPELTIPS
Över 2,5 mål på Old Trafford till 1.60 hos Unibet .

I fjol vann United motsvarande möte med 2-1 och när Villa var hemmalag vann United med 3-1.
Minst tre mål igen är taget!

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip