Manchester United och Aston Villa möts i ett ”returmöte” av helgens Premier League omgång!

Aston Villa lyckades vinna mot United hemma på Villa Park med 3-1 i Unai Emerys debut på tränarbänken. En rejäl skalp och kanske precis det lyft Aston Villa behövde för att få fart på säsongen ordentligt.

Som vanligt är dessa cupmatcher väldigt svåra att läsa av då man inte riktigt kan veta vilka lag som kommer stå på banan när matchen ska starta på grund av rotationer osv. Därför väljer jag, precis som i City - Chelsea matchen att kika på målspelen.

Uniteds styrka, trots dem tre insläppta senast, har legat i deras defensiv. Det har i många matcher räckt att göra ett mål för att gå vinnande ur matcher.

Aston Villa och andra sidan har egentligen inte sett bra ut åt något håll innan Emerys intåg. Senast blev den klassiska tränar-effekten precis vad man behövde för att få fart på spelet. Frågan är dock om det kommer räcka här med en något roterad elva?

I matchen mellan lagen i helgen var fyra mål i matchen i väldig överkant. Faktum är att Villas XG endast låg på cirka 0.66 och Uniteds på 0.52 (ta det för vad det är).

Då många kanske tror på en målrik tillställning återigen väljer jag att gå åt andra hållet.

Mitt spel blir därför under 2.75 mål i matchen till 1.840 hos Pinnacle.


Förväntad startelva United:
De Gea - Malacia, Maguire, Lindelöf, Wan-Bissaka - Fred, McTominay - Garnacho, Beek, Elanga - Martial.

Förväntad startelva Villa:
Olsen - Young, Chambers, Mings, Augustinsson - McGinn, Kamara - Ramsey, Sanson - Watkins, Ings.
This is the stats tab
This is the post tip