Man United tar emot Aston Villa på söndagen.
Mitt speltips: Rashford att ha över 1,5 skott på mål i matchen. Betsson eller Nordicbet.

2.40 i odds på det här hos ovan nämnda bolag. Samma spel ger 1.80 på bet365 eller 2.10 på Kambibolag. Så lite av ett härligt odds redan där.

Gillar spelet också. Rashford gick skadad en kortare period och missade några matcher. Blev som en slags ofrivillig vila för en spelare som matchats hårt den här säsongen. Om jag ska spela över på skottspel vill jag gärna att det ska vara bra chans för spelaren att få 90 minuter. Så länge matchen inte är totalkörd åt något håll bör Rashford ha jättebra chans att spela hela matchen.

Tycker även Rashford såg het ut i torsdagens match mot Tottenham. Fem avslut varav tre på mål - kunde varit mer. Är såklart en spelare som snittar många avslut per match, särskilt på hemmaplan. Är den som ska göra det offensivt för Man U.

Det är favorit på över 2.75 mål i matchen - så marknaden väntar sig en målrik match. Inte otänkbart att Aston Villa gör mål på ett Man United med stora defensiva problem. I så fall kommer Man United behöva göra minst två för att vinna, vilket de såklart kommer gå för att göra i en sån här hemmamatch.

Aston Villa

Aston Villa är lite av formlaget för stunden i England. Radat upp segrar och hugger på Europaplatser. 8-2-0 senaste tio matcherna. Har en del imponerande prestationer under den tiden, som exempelvis mot Newcastle för några veckor sedan. Det i kombination med kort vila för Man United (bara två dagar jämfört med Villas fyra) har att fått många att spela plushc på Aston Villa. Visst kan de mycket väl ta poäng här. Men jag har resonerat så om Man United tidigare under den här säsongen och de har ändå studsat tillbaka och gjort en bra prestation. Så jaggg rör inte 1x2-marknaden här.

Jag är också imponerad av Villa, men de har haft ett väldigt gynnsamt spelschema också. De har även gjort ett par-tre sena mål under tabellraden jag refererade ovan. Ta segern mot Chelsea på Stamford Bridge för en månad sedan. Olika xg-modeller hade runt 2.50-0.5 i Chelseas favör. Nu kan Chelsea inte göra mål för dagen, men det säger en del om hur matchen såg ut. De hade 24-25 avslut varav sex på mål. Arsenal hade 16 avslut mot Villa (fem på mål), och Man City 16 (8 på mål). Så de släpper definitivt till många avslut när motståndet är bra.

Jag tror det här kan bli en rätt öppen match med två lag som inte direkt behöver bevaka en poäng. Kan nog bytas en del chanser och då blir jag inte förvånad om Rashford löser minst ett par skott på mål.

Speltips: Rashford över 1,5 skott på mål.
This is the stats tab
This is the post tip