Man United och Barcelona gör upp i EL-returen.
Mitt speltips: Man United gör över 1,5 mål, dvs minst två mål. bet365 .

Trodde på Barca i första matchen, som slutade 2-2. Kryss var väl hyfsat rättvist, men Man United nog närmare segern trots allt. Anförda av en glödhet Rashford radar de upp bra resultat, även om prestationerna kanske inte är super. Var illa ute mot Leicester i helgen, men De Gea stod för ett par fina räddningar och när väl 1-0 kom var det inget snack. Spelade av matchen rätt lugnt och fint. Kostade på sig att ta ut ett par nyckelspelare tidigt. Här får de tillbaka Casemiro (liga-avstängd). Även Varane lär väl kliva rakt in i laget. Gjort två eller fler mål i nio raka matcher (alla tävlingar) och i 13/14 2023.

Första matchen var kanske lite tät i första halvlek, men andra var fantastiskt underhållande. Mängder av avslut och höga siffror för expected goals. FInns väl inget som talar för att det ska bli särskilt annorlunda här.

Barcelona får klara sig utan Pedri och Gavi. Kanske inte främst defensiva avbräck, men två spelare som kommer saknas spelmässigt. Bra defensiva stats i La Liga, men hur stark är egentligen den bortom Madrid-giganterna just nu? I Europaspel har de inte hållit nollan ännu. den här säsongen.

Väljer Man United över 1,5 mål före raka segern då det ger vinst på resultat som 2-2 och fler mål. Med tanke på hur första matchen såg ut så tycker jag det känns som mer sannolikt än en 1-0-seger för Man United.

Speltips: Man United över 1,5 mål i matchen. bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip