Speltips: Bayern Munchen rak seger till 2.42 hos Bethard .

När man trodde att det fanns en gnutta tro kvar för detta Manchester United efter segern mot Chelsea tog det bara tre dagar innan det raserades igen. 0-3 hemma mot Bournemouth i lördags kvar ett nytt lågvattenmärke för ten Hag och hans spelare. Resultatet var rättvist och nu ställs man mot Bayern Munchen och Liverpool på mindre än en vecka.

Även Bayern gick på pumpen REJÄLT i helgen. 5-1 förlusten borta mot Eintracht Frankfurt under söndagen var chockerande, men känns mer som ett snedsteg än en rejäl kris.

Förutsättningarna är som följer:
United går vidare till slutspel genom seger och ett oavgjort resultat mellan Köpenhamn och Galatasaray.
Bayern är redan klara gruppetta och vidare till slutspel.

I och med dessa förutsättningar behöver United gå för segern, och det tror jag bara inte man har i sig för tillfället. Spelet ser för dåligt ut och förlusten senast stärkte nog inte direkt självförtroendet.
Visst åkte även Bayern på en rejäl snyting i helgen, men där finns trots allt grundkvalitén och spelet. Jag ser det som högst osannolikt att man håller nollan, och då ska det mycket till för att det där anfallet ska göra två mål eller mer.

Bayern lär vara revanschsugna på ett helt annat sätt än United, och jag tror United kan få smaka på den revanschlustan ganska rejält under tisdagskvällen.

Vinna eller försvinna för United

En ytterligare fördel Bayern har är att krysset är helt onödigt för United, utan man behöver gå för segern. Vid likaläge har Bayern därför den fördelen på sin sida också, så ett oavgjort resultat ser jag som osannolikt.
Jag tror dock inte att United är tillräckligt bra för stunden för att kunna rå på detta Bayern Munchen oavsett.
Bayern rak seger spelas rätt och slätt till ett det VÄLDIGT fina oddset 2.42 hos Bethard !
This is the stats tab
This is the post tip