Manchester United börjar sakta men säkert komma igång under Erik ten Hag. Säsongen har varit riktigt bra hittills och mycket talar för att det bara blir bättre. Ärligt talat så känns det som när Cristiano Ronaldo lämnade att laget kom ihop ännu mer och började spela mer för varandra. Senaste matcherna har varit riktigt underhållande och dessutom har man hållit nollan. På nyårsafton slog man Wolves på bortaplan efter att Rashford kommit in och avgjort återigen. Kanske inte den bästa insatsen men starkt att ta tre viktiga poäng för att hänga på toppen.

Lika lovande ser det inte ut för Bournemouth . De har haft det tungt på sistone och radat upp förluster. Framförallt har försvaret sett virrigt ut och laget har även störts av mängder med skador. I senaste matchen mot Crystal Palace hade man inte en chans i den första halvleken. Det enda man såg var Palace som skadade chans på chans och matchen var över redan efter första halvleken. Nu handlar det om att försöka sätta försvaret mot United så inte siffrorna rinner väg och med lite tur kunna få med sig någon poäng.

Frånvarande United: Greenwood, Sancho, Tuanzebe, Dalot, Martinez, Mctominay

Frånvarande Bournemouth: Brooks, Neto, Billing, Fredericks, Stanislas, Tavernier

Just nu är linan nära på att United ska göra tre mål i matchen. Medan man också är storfavorit att vinna med minst två mål. Väljer dock att snegla mot målskyttar här då jag tycker Rashford ser riktigt bra ut och har en fantastisk form. Kommer ofta till bra lägen och har varit stort bidragande till vinsterna på sistone med sina mål. Senast började han på bänken då han kom försent till ett möte men lyckades komma in å avgöra ändå. Här kommer han få starten och jag räknar med minst ett mål.

Spel: Rashford att göra mål till 2.75 hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip